Alapítványunk erőt ad a nehéz pillanatokban is - Lehoczki László és családja

Az élet sokszor váratlan kihívások elé állít bennünket, és a  Horváth Rudolf Alapítvány  mindig készen áll arra, hogy támogassa dolgozóit és családjaikat, amikor szükség van rá. Lehoczki László, aki hűséges kollégánk Hegyeshalmi telephelyünkön, most egy ilyen pillanatban találta magát.

Lehoczki László kisfiánál coeliakiát diagnosztizáltak, ami szigorú gluténmentes étrendet igényel. Ez azt jelentette, hogy a konyhai eszközöket is le kellett cserélni olyanokra, amelyek nem tartalmaznak műanyagot..

Ebben a nehéz időszakban a  Horváth Rudolf Alapítvány  meghallotta Lehoczki László kérését és azonnal támogatást nyújtott. A cég elkötelezetten segített a szükséges konyhai eszközök beszerzésében, hogy biztosítsák a kisfiú számára az egészséges és biztonságos környezetet.

A  Horváth Rudolf Intertransport KFT. mindig is kiemelt figyelmet fordított dolgozóira és családjukra. Lehoczki László esete egy példa arra, hogy a vállalat valódi családként kezeli alkalmazottait , és szilárdan áll mellettük a nehéz pillanatokban is…

Lehoczki Lászlónak és családjának szeretnénk további erőt és egészséget kívánni. A Horváth Rudolf Alapítvány mindig itt áll, hogy támogasson, mert együtt vagyunk erősebbek.

HRI Alapítvány Támogatással Kovács Zoltán Útjában

Kovács Zoltán, a Horváth Rudolf Intertransport Kft. szintén egy kiváló munkatársa, az alábbiakban személyes gondolatain és tapasztalatain keresztül meséli el nekünk történetét. Zoltán, aki nemzetközi gépkocsivezetőként dolgozik vállalatunknál, 2022 elején csatlakozott hozzánk. Azonban az élet olykor váratlan fordulatokhoz vezet, és Zoltán élete szeptemberben súlyos balesettel változott meg.

Az események nem csak testi, de anyagi és érzelmi kihívásokat is hoztak magukkal. Kiesése a munkából a családi kasszát terhelte, két kiskorú gyermekét és feleségét is. Amikor már úgy tűnt, hogy a nehézségek elviselhetetlenek lesznek, Zoltán értesült a Horváth Rudolf Alapítvány  támogatási lehetőségeiről.

„A támogatás, amit kaptam, nem csak pénzügyi segítség volt számomra. Ez egy érzés volt, hogy nem vagyok egyedül,” – meséli Zoltán.

 

 

Horváth Rudolf Intertransport – Több, mint egy vállalat, egy család.