Gyakorlattal rendelkező munkatársakat keresünk, akik a telephelyeinken és kivitelezési munkáink során felmerülő kőműves szakmába tartozó feladatokat látnak el. Csatlakozz hatvani karbantartó csapatunkhoz!

Jelentkezz és légy kollégánk stabil hátterű, megbízható, magyar családi vállalatunknál. Nálunk hosszútávú munkahelyet találsz magadnak kulturált munkakörülmények között.

 

Jelentkezés feltételei:


  • Szakmunkás végzettség
  • Releváns szakmai tapasztalat

 

Amit a munkádért cserébe adunk:


  • Biztos hátterű családi cég
  • Bejelentett munkahely
  • Segítőkész közösség
  • Kulturált munkakörülmények
  • Jól felszerelt műhely

 

Jelentkezéshez töltsd ki a lap alján található űrlapot adataiddal, vagy küld önéletrajzodat a címre!


 

Jelentkezés menete:


Az alábbi jelentkezési űrlapon lehetőség van a kapcsolat felvételhez szükséges adatok megadására és a jelentkezés beküldésére

A beküldést követő 5 munkanapban telefonhívásban kapsz visszajelzést és további információkat továbbá időpontot egyeztetünk a személyes interjúd lebonyolítására.

A személyes interjún felteheted a kérdéseidet és bővebb betekintést nyerhetsz a vállalat működésébe és tájékoztatást kapsz a munka részleteiről.

Amennyiben megbizonyosodtál arról, hogy megfelelő számodra a munkahely, és meglévő szakképzettségeid és tapasztalataid alapján alkalmas vagy a munkára, úgy egyeztetjük a kezdés időpontját és a részedről bemutatni szükséges dokumentumok listáját.

Belépéskor kollégáink adnak részletes tájékoztatást feladataiddal és teendőiddel kapcsolatban, és minden szükséges információt megkapsz amire szükséged van a gépkocsival, adminisztrációval, egyéb munkát érintő technikai berendezéssel kapcsolatban.

Állásjelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Engedélyezett fájl típusok: pdf, jpg, jpeg, png, word, docx., Max. file size: 10 MB.
Kérjük csatolja be önéletrajzát, vagy motivációs levelét!
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.