Gyakorlattal rendelkező munkatársakat keresünk a kamion flottánk eseti és állandó szervizelésére, lakatos munkáira, fényezésének javításaira. Csatlakozz Hegyeshalmi szervíz csapatunkhoz!

Kérünk a szaktudásod és vállalt feladataid tüntesd fel a csatolt önéletrajzodban, vagy a lap alján található jelentkezési lap üzenet rovatában!

Jelentkezz és légy kollégánk stabil hátterű, megbízható, magyar családi vállalatunknál. Hosszútávú munkahelyet találsz magadnak kulturált és tiszta munkakörülmények között, és önálló, szorgalmas és precíz munkavégzésedért cserébe kiemelkedő bérezést ajánlunk.

Ha tapasztalatod van a bütykölésében és nem riadsz meg a nagyobb járművektől sem, jelentkezz hozzánk!

Munkavégzés helye:

  • Felszerelt műhely
  • Kulturált munkakörülmények
  • Családias légkör
  • Segítőkész kollégák

Jelentkezés feltételei


  • Szakmunkás végzettség
  • Szakmai gyakorlat
  • Két műszak vállalása

Csatlakozz Magyarország meghatározó és dinamikusan fejlődő vállalatának kollégái közé!

Az alábbi űrlap adataiddal való kitöltésével jelentkezhetsz, és az önéletrajz csatolása nem kötelező, de előnyt jelent!

Várjuk jelentkezésed!

Részletek


Meghirdetve:
2022. szeptember 15.

Jelentkezési határidő:
2022. október 10.

Jelentkezés menete:


Az alábbi jelentkezési űrlapon lehetőség van a kapcsolat felvételhez szükséges adatok megadására és a jelentkezés beküldésére

A beküldést követő 5 munkanapban telefonhívásban kapsz visszajelzést és további információkat továbbá időpontot egyeztetünk a személyes interjúd lebonyolítására.

A személyes interjún felteheted a kérdéseidet és bővebb betekintést nyerhetsz a vállalat működésébe és tájékoztatást kapsz a munka részleteiről.

Amennyiben megbizonyosodtál arról, hogy megfelelő számodra a munkahely, és meglévő szakképzettségeid és tapasztalataid alapján alkalmas vagy a munkára, úgy egyeztetjük a kezdés időpontját és a részedről bemutatni szükséges dokumentumok listáját.

Belépéskor kollégáink adnak részletes tájékoztatást feladataiddal és teendőiddel kapcsolatban, és minden szükséges információt megkapsz amire szükséged van a gépkocsival, adminisztrációval, egyéb munkát érintő technikai berendezéssel kapcsolatban.

Állásjelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Engedélyezett fájl típusok: pdf, jpg, jpeg, png, word, docx., Max. file size: 10 MB.
Kérjük csatolja be önéletrajzát, vagy motivációs levelét!
Consent*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.