A vállalatunk fejlesztésében hosszútávon gondolkozunk. Ötleteink és konkrét terveink vannak, és elkötelezettek vagyunk a terjeszkedés és bővítés mellett.

Az utóbbi években több ingatlan fejlesztési projektünk is lezajlott, többek között a Nyírbátori telephelyünk kialakítása, és a Hatvani R8 csarnok megépítése. Emellett szervíz bázist, és mosót telepítettünk a flottánk karbantartására mind Nyírbátori, mind Hegyeshalmi telephelyünkre. Bővítettük a gépjárműveink számára rendelkezésre álló parkoló helyek számát és folyamatosan alakítjuk a környezetünket a hatékony munkavégzés érdekében.

A szándékunk továbbá partnereink növekvő igényeire reagálva a kapacitás növelés, és a szolgáltatási paletta szélesítése.

A négy meglévő telephelyünk kiemelt ipari régiókban helyezkedik el és kiváló országos lefedettséget jelent, főleg a nyugati régiók és európai únió felé irányuló export és import folyamatok lebonyolításában játszva meghatározó szerepet. Immáron összesen 110.00 négyzetméter alapterületű logisztikai szolgáltatások biztosítására és raktározási célokra alkalmas ingatlannal rendelkezünk az ország négy különböző pontján.

A munkagépek között gumikerekes és lánctalpas földmunkagépek és a munkálatok során kitermelt föld és az építkezéshez szükséges építőanyagok például kavics és homok szállítására alkalmas billencses szerelvények is rendelkezésünkre állnak, továbbá úthengerek is szélesítik a palettánkat.

A saját géppark folyamatos bővítése hozzájárul a fejlesztéseinkhez társuló beruházási költségek alacsonyan tartásához, és a rugalmas munkavégzés eléréséhez. A kivitelezések lebonyolítása lerövidül és kevesebb akadályba ütközik, mivel a tervek alapján szinte azonnal elkezdődhet a munkavégzés, nem kell a kivitelező cégekre és felszabaduló kapacitásra várnunk. A gépek és a szaktudás folyamatosan rendelkezésre áll a jelenlegi telephelyeink hosszútávú fenntarthatóságának biztosítására, és a jövőbeni projektjeink hatékony megvalósítása érdekében.

A hosszútávú víziónk a további stabil növekedés, és a szolgáltatásaink folyamatos bővítése. A mai világban nagyon kevés a magántulajdonban lévő, és igazán tőkeerős vállalkozás, aki annyira rugalmas tud lenni, hogy partnereinek minden igényét teljeskörűen kielégítve, akár önálló saját erőforrásból képes megvalósítani a szükséges kapacitás és érték növelő beruházásokat.

A partnereink szolgálatára állunk továbbra is, és folyamatos tájékoztatást nyújtunk a vállalatunk életéről, mindennapjainkról és folyamatban lévő fejlesztéseinkről is, hogy elsőként használhassák ki az általunk biztosított új lehetőségeket, és elsőként profitálhassanak kiváló színvonalú szolgáltatási portfóliónk bővüléséből.