Határtalan fuvarozás


Tapasztalt járművezetők

Szakmailag kifogástalan irányítás

Korszerű járművek

Modern jármű és árukövetés

A leggazdaságosabb módon, a leggyorsabb útvonalon és legnagyobb biztonságban jut el szállítmánya a rendeltetési helyére, erről gondoskodunk. Több mint 30 éves fuvarozói tapasztalatunknak köszönhetően, és szakértő irányító és gondos sofőr kollégáinknak hála, szolgáltatásunk gyors, hatékony, és precíz eredményt kínál. Modern, tiszta, karbantartott járműveink és szorgalmas, tapasztalt jármű vezetőink állnak rendelkezésükre és bonyolítják le fáradhatatlanul fuvarozási feladataikat az önök szolgálatában nap mint nap. Fő profilunk a fuvarozás ezért folyamatos fejlesztések irányulnak a hosszútávú fenntarthatóság érdekében a járműpark rendszeres megújítására, és a szolgáltatás színvonalának növelésére.

Áruszállítás rugalmasan


Fuvarozási feladat függvényében több opció áll megrendelőink rendelkezésére, a fő szempont a rakomány meghatározott időben, és a lehető legnagyobb biztonságban a rendeltetési helyére juttatása. A szállítmány lehet raklapos áru, de akár ömlesztett is, és elfoglalhatja a szállító jármű teljes kapacitását, vagy akár csak egy részét is. A felmért igények szerint partnereink részére rendszeres és eseti megbízásokat is vállalunk.

 • Komplett rakomány (FTL)
 • Részrakomány (LTL)
 • Gyűjtő szállítás

Speciális szállítási igények


Hűtő rendszerrel ellátott pótkocsik állnak rendelkezésre fagyasztott termékek, élelmiszerek, esetleg gyógyszerek szállítására, egyéb speciális szállítási igényeknek megfelelve a hűtés fokozat mentesen szabályozható az áru minőségének megőrzése céljából szükséges hőmérsékletre. Gyakori emellett az igény a fokozott kockázattal járó veszélyes anyagok és tárgyak szállítására, amire tapasztalatunk szintén kiterjed és képesek vagyunk az ADR szabályozás alá eső áru szállításával kapcsolatos ügyintézésre és lebonyolításra is.

 • Temperált és hűtött áru
 • Veszélyes áru

Adminisztrációs ügyintézésünk
leveszi a terhet a válláról


Szakember gárdánk jártas a fuvarok megszervezésének viszonylatában minden lényeges adminisztrációs feladat elvégzésében. Az útvonal engedélyek, behajtási engedélyek, vám papírok ügyintézése mindennapos tevékenységeink közé tartozik, megkönnyítjük ezekkel munkájukat, bízzák ránk a komplett szállítással kapcsolatos adatkezelést.

 • Vámügyintézés
 • Útvonal engedélyek
 • Behajtási engedélyek

Fiatal karbantartott flotta
áll a szolgálatukra


Furgontól a 40 tonna össztömegű szerelvényig összesen 320 szállító járműből álló flotta garantálja, hogy mindig az igényeinek megfelelő fuvarozási megoldást tudjuk biztosítani önnek. Közös érdekünk a gépkocsik megbízható üzemeltetése, ezért a folyamatosan megújuló járműpark és a saját üzemeltetésű szervízek garantálják, hogy műszaki hiba mentesen és fennakadások nélkül jut el a rakomány, legyen bár mekkora a távolság.

 • 320 darab szállító járműből álló flotta
 • Fiatal és karbantartott szállító járművek
 • Kifogástalan műszaki és esztétikai állapot

Kiszámíthatóság és biztonság
az áruszállításban


A gépkocsik és pótkocsik mind felszereltek telemetria és jármű pozíció továbbító rendszerrel, így az összes fontosabb műszaki adat hozzáférhető, és egy méter pontossággal meghatározható a jármű ezáltal az általa szállított áru aktuális helyzete. Ezen adatok megadják a lehetőséget, hogy pontosan kalkulálni tudjuk a szállítás menet idejét, az érkezés időpontját majdnem percre pontosan képesek vagyunk meghatározni. A sofőrök szolgálatára állnak a legkorszerűbb menet biztonsági elektronika rendszerek, ezáltal a szállítás során felmerülő balesetek száma szinte nullára redukálódott, partnereink számára kiszámítható áruszállítást biztosítva. Ezenfelül természetesen rendelkezünk szállítmányozói és CMR felelősségbiztosítással, így a végletekig biztonságban tudhatja a szállítási feladat lebonyolításának sikerességét.

Kérjen egyszerűen személyre szabott
árajánlatot szállítmányozási igényére


Adja meg kapcsolat felvételhez szükséges adatait, a felvétel és lerakás címét, és a rakományt

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot, amennyiben szükséges a pontosítás és az igények részletes feltérképezése

Részletes árajánlatot kap tőlünk az adott fuvar feladatra

Ajánlatunk elfogadásával a szerződés előkészítésre kerül és a szállítás teljesül

AJÁNLATOT KÉREK