Személyszállítás


  • Tiszta és higiénikus utastér
  • Wifi használat az utasoknak
  • Klimatizált, biztonságos járművek

Az utazás velünk kellemes,
az utazás szervezés egyszerű


Összesen már 80 darab kényelmes és méretében több különböző kategóriájú személy szállító járművel rendelkezünk, hogy minden alkalomhoz a leginkább illő gépjárművel tudjuk partnereink megelégedésére utasaikat szállítani. A járműveket kívül-belül tisztán és higiénikusan tartjuk, ami nagyban hozzájárul a kellemes utazáshoz, továbbá télen természetesen alaposan felfűtjük, és nyáron a klíma segítségével lehűtjük az utasteret, és wifi hálózatot is biztosítunk a maximális kényelem érdekében. Szakmailag felkészült irányító kollégáink segítségére lesznek akár egy szerződéses dolgozói járat feltételeinek kialakításában, vagy egyszeri különjárat ügyintézésében is, és tapasztalt sofőrjeink precízen kormányozzák a kijelölt úticélhoz a járművet és vele utasait.

Szerződéses dolgozói járatok bérlése egyszerűen


Segítünk önnek dolgozói járatainak megszervezésére és dolgozói megelégedésére stabil és megbízható bejárást biztosítunk részükre, kiszámítható költségek mellett. Fontos szempontnak tartjuk, hogy meghatározott időrend szerint üzemeltetett járataink mindig időben érkezzenek, a lehető legrövidebb útvonalon közlekedjenek, az utasok, vagyis a dolgozók a lehető legkomfortosabban érezzék magukat az utazás közben. Segítséget nyújtunk a járatok kialakításában, a fuvarszervezés során kiválasztjuk az utasok száma alapján a legideálisabb járművet, és tapasztalt gépjármű vezetőink biztonságban juttatják el otthonuktól a munkahelyig a dolgozókat és vissza.

Igényeljen külön járatot egyszeri alkalmakra


Céges kirándulás vagy külföldi látogatás, egy a számos alkalom közül amikor szükség merülhet fel az autóbusz bérlésre. Akár kisebb csoport számára mikro busz bérlése, vagy egy egész osztály kirándulás lebonyolítása a cél, lehetősége van árajánlatot kérni tőlünk a feladat elvégzésére.

  • Belföldi transzfer
  • Nemzetközi transzfer
  • Céges kirándulás
  • Sportcsapatok szállítása

Az elsődleges szempontunk a biztonságos és gyors utazás


Járműveink rendszeresen karbantartottak és saját szervízünkben felülvizsgáltak, így nem kell attól rettegnie, hogy meghibásodás történik utazása közben. Gondosan odafigyelünk a biztonságos közlekedésre, a fékek, gumiabroncsok állapota mindig tökéletes és ezeket rendszeresen cseréljük. Különösen fontos számunkra, hogy tiszta és higiénikus környezetben utazhassanak autóbuszainkon, és emellett azok műszakilag kifogástalan állapotban legyenek.

Teljeskörű szolgáltatás az utazás szervezésben


Utazásához válasszon hivatásos és személyszállításban is jártas, tapasztalt partnert. Az utazás szervezése és lebonyolítása így egyszerű, a költségek tervezhetők, és az utasok elégedettek lesznek. Nincsenek rejtett költségek, pontos és átlátható költség elszámolást biztosítunk, így tervezhetővé válik az utazás. Készséges kollégáink segítségére lesznek a részletek kidolgozásában, mindig elérhetőek és hatékonyan kommunikálnak, nem húzódik napokig, akár hetekig is egy járat megszervezése. Fiatal és jó minőségű buszokkal utazhat maximális kényelemben, minden igényét kielégítve, ami kellemes utazást eredményez.

Kérjen egyszerűen személyre szabott
árajánlatot szállítmányozási igényére


Adja meg kapcsolat felvételhez szükséges adatait, a felvétel és lerakás címét, és a rakományt

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot, amennyiben szükséges a pontosítás és az igények részletes feltérképezése

Részletes árajánlatot kap tőlünk az adott fuvar feladatra

Ajánlatunk elfogadásával a szerződés előkészítésre kerül és a szállítás teljesül

AJÁNLATOT KÉREK