Büszkék vagyunk mert idén 20 éves a Gyöngyösi Logisztika

-Az R1 csarnok 2003-ban épült.-

„Gyöngyösi Logisztika – Az optimális raktározási és logisztikai megoldások partnere”

Az évek során magyarországi és európai kiemelkedő vállalatokkal működtünk együtt és biztosítottuk a fuvarozói és logisztikai hátteret hatékony működésükhöz. Büszkék vagyunk a közösen elért sikerekre és fejlődésünk hajtó erejének tekintjük azon partnereinket, akik folyamatosan a legkiválóbb szolgáltatások kidolgozására és innovációra sarkalt minket.

A  20 év alatt elért sikerek és fejlődési infrastruktúra

Örömmel ünnepeljük a Gyöngyösi logisztika telephelyének 20. évfordulóját, amely az elmúlt évtizedben jelentős változásokon és fejlesztéseken ment keresztül. Ezen időszak alatt kiemelt hangsúlyt fektettünk a telephelyünk céges infrastruktúrájának fejlesztésére és gondozására, hogy biztosítsuk a hatékony működést és a versenyképességet.

Az első lépés a belső tér teljes renoválása volt. Az irodák, tárgyalók, étkező és szociális helyiségek új burkolatokkal és bútorokkal lettek ellátva, így modern és kellemes munkakörnyezetet teremtve a dolgozóinknak. A frissített belső terek javítják a dolgozók kényelmét és elégedettségét.

A telephely fejlesztésének másik kiemelkedő területe a géppark cseréje volt. Az elmúlt évek során fokozatosan lecseréltük a régi gépek egy részét, és új felrakó targoncák, valamint homlok-villás targoncák érkeztek. Ez a modernizáció növelte a raktározási és szállítási folyamatok hatékonyságát, és lehetővé tette, hogy a dolgozóink könnyebben és gyorsabban végezhessék munkájukat.

A telephely bővítése is meghatározó jelentőségű volt a versenyképességünk szempontjából. Új sátor raktárat építettünk, amely egy 2200 négyzetméteres területen helyezkedik el. A sátor raktárban szűk folyosós polcrendszer és tömbös tárhelyek kerültek kialakításra, lehetővé téve a hatékony és rendezett raktározást. Ez a bővítés jelentős kapacitásnövekedést eredményezett, ami lehetővé teszi számunkra, hogy még nagyobb mennyiségű árut tároljunk és kezeljünk. 

A Gyöngyösi logisztika telephelye büszkén tekint vissza az elmúlt 20 évre, amelyben jelentős előre lepéseket tettünk a céges infrastruktúra fejlesztése és gondozása terén. Az újítások és bővítések révén javítottuk a dolgozói környezetet, a géppark hatékonyságát és a raktározási kapacitásunkat.

Cégünk csapatépítő programokkalünnepelte a kerek számot

A Gyöngyösi logisztika telephelye  megünnepelte 20. évfordulóját egy különleges csapatépítő program keretein belül. Az esemény a dolgozók közötti kapcsolatok erősítésére és a közös eredmények ünneplésére irányult, miközben emlékeztetett minket a telephelyünkön elért fejlődésre és a céges infrastruktúra kiemelt gondozására.

A résztvevők először a Mátra Ring gokart pályára indultak, ahol lendületes versenyeket vívtak egymással a gokartok volánja mögött. A sebesség és az adrenalintól fűtött pillanatok erősítették a csapat összetartását és versenyszellemét.

A gokartozás után  a Paintball pálya következett, ahol izgalmas csapatjátékok várták dolgozóinkat. 

 

Miután kipihente mindenki a „fáradalmakat”, átvonultak a szomszédos Farkasmályi Regélő Borház és Csárdába és már következett is a borkóstoló, ahol a résztvevők különleges helyi borokat kóstolhattak meg.

A csapatépítő napot a Farkasmályi Regélő Borház és Csárda remek vacsorájával zárták. A helyi specialitásokkal és finom ételekkel megtöltött vacsora ideális alkalom volt a csapat összegyűlésére és a nap eseményeinek megbeszélésére.

A csapatépítő program nagyszerű lehetőséget nyújtott a Gyöngyösi logisztika telephely dolgozóinak, hogy kikapcsolódjanak. Az aktív kikapcsolódás és az együtt töltött idő segítette a csapatépítést, miközben együtt ünnepeltük a telephelyünk 20. évfordulóját.

Csapatépítő programunk élményképei

Képeket készítette: Szklenár Gergő – Gyöngyösi Raktárvezető helyettes