GYÖNGYÖS LOGISZTIKA

Gyöngyösi Logisztika - Az optimális raktározási és logisztikai megoldások partnere


  • Ütemezett kiszolgálás
  •  Átcsomagolás
  •  Cross-docking
  •  Direkt szállítás

Gyöngyös az ideális raktározási és logisztikai megoldások nevében.
Elérhető közel 8000 négyzetméteres terület biztosít lehetőséget bérlésre, amely ideális nagyobb tárhelyek, tömbös tárhelyek vagy logisztikai kapacitás igényléséhez.
A tárhelyek több mint 10 000 polccal rendelkeznek, amelyek hatékonyan használhatók az áruk tárolására és kezelésére.

Helyszín


A Gyöngyösi Logisztika kiváló helyen található Gyöngyösön, a Karácsondi úton, mindössze 2 percre a M3 autópálya Gyöngyös-kelet felhajtójától. Az elhelyezkedése rendkívül kedvező, lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és a gyors kapcsolatot az ország többi részével. A terület 24 órás őrszolgálattal és kamerarendszerrel van biztosítva, ami biztonságot és védelmet nyújt az ott tárolt áruknak.

 Gyöngyös Logisztika megtekintése  a  térképen: https://goo.gl/maps/eYqKsscAXhKrob6P6

Üzleti lehetőségek és potenciál


Gyöngyösi Logisztika egy megújult környezetet kínál mind kívül, mind belül. Az elmúlt 1 év során jelentős bővítést és fejlesztést hajtottunk végre amelyek hozzájárulnak versenyképes raktározási megoldásainkhoz. A  2200 négyzetméteres bővítés lehetőséget nyújtott a kapacitás növelésére és a szolgáltatások kibővítésére. Csapatunk kitartóan és hatékonyan dolgozik, hogy a legjobb logisztikai megoldásokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

A raktározás terén kiváló szakértelemmel rendelkezünk. Teljes körű raktározási szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a komissiózást és a komplex logisztikai folyamatok lebonyolítását is.

Raktározás


Csarnokaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy azokat külső üzemeltetésre bérbe vehesse bármely partnerünk. Ezen belül a csarnok elláthat logisztikai feladatokat és raktározási célt szolgálhat, vagy ipari gyártó üzem kialakítása is valósult már meg csarnokaink területén. A felhasználási mód, habár eltérő, a bérlő bennünk gondos gazdát talál, a megállapodás feltételeitől függően gondoskodunk az időszakos épülettel kapcsolatos karbantartási feladatokról, a biztonsági szolgálatot és az értékek védelmével kapcsolatos feltételeket biztosítunk, és a környezetet rendben és ápoltan tartjuk. Így a bérelt csarnokban valóban csak az abban berendezkedett célnak megfelelő tevékenységre szükséges koncentrálni.

Igény esetén a szükséges átalakításokat megtesszük, vagyis a bérelt területet elzárjuk, elkerítjük, a szociális helyiségeket biztosítjuk. Lehetőség van a csarnokot teljesen üresen vagy berendezett állapotban is bérbe venni, vagyis raktári felszereléseket, polcokat, és iroda kialakításához bútorokat is biztosítunk. Igyekszünk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat a partner igényei szerint átrendezni, hogy kényelmesen, az ideális feltételekkel üzemelhessen csarnokunkban.

Csapatunk


Családi vállalkozásként rendkívüli összhang jellemzi a közös munkát. A komplex megoldásokban hiszünk, és a közösség erejében, ezért a hosszú évek alatt rendkívül összetartó csapatot alakítottunk ki, akik képesek együtt a legbonyolultabb problémákat is leküzdeni. Szakértelmünket és tudásunkat ötvözve annak szenteljük munkánkat és időnket, hogy partnereinket szolgáljuk és a lehető legtöbb felmerülő kérdésre tudjunk válasszal és megoldással szolgálni a logisztika és szállítmányozás területén.

Kifinomult rendszereket üzemeltetünk a vállalati folyamataink folyamatos monitorozására és ellenőrzésére, a hatékonyságunkat rendszeresen mérjük és törekszünk a maximum elérésére, hogy a legalacsonyabb költségekkel a legnagyobb eredményt tudjuk felmutatni és a legkedvezőbb áron a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

A minőségre koncentrálunk. Legfontosabb szempont számunkra, hogy pontosan felmérjük a partnerünk igényeit, és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, ahol és amikor az elvárt és szükséges, és amivel a legnagyobb értéket tudjuk nyújtani. Magunk részéről a szükséges áldozatot és befektetést hajlandók vagyunk meghozni, és vállalatunk fejlődése során ezt korábban is folyamatosan megtettük,

A mérhetetlen empátia és együttműködési készség, amit kollégáink tanúsítanak az együttműködések során az felbecsülhetetlen érték, és mindannyian tudjuk, hogy megértőnek és előrelátónak kell lennünk egy sikeres üzleti kapcsolat kialakítása és hosszútávú fenntartása érdekében.

Lépjen tovább és tudjon meg többet vállalatunkról és telephelyeinkről: