HEGYESHALOM LOGISZTIKA

Elérhető szabad területek bérlésre, vagy logisztikai kapacitás igényléshez


  • Logisztikai szolgáltatások
  • Raktározás
  • Csarnok bérlés

Figyelmükbe ajánljuk a Horváth Rudolf Logisztikai Park Hegyeshalmi csarnokában meglévő szabad kapacitását, és partnereink számára szeretnénk biztosítani lehetőséget csarnok bérlésre és logisztikai szolgáltatások igénybevételére egyaránt.

Helyszín


Az elhelyezkedés a lehető legideálisabb, hiszen közvetlenül az M1 autópálya hegyeshalmi lehajtó ága mellett található a csarnok, és az Ausztriai és Szlovákiai határ átkelő hely is pár perc alatt megközelíthető. A csarnok mérete közel 50 ezer négyzetméter, amelynek alapterületének egy része bérleményként üzemel, másik része pedig saját logisztikai szolgáltatásaink számára biztosít helyet. Az épület biztonságát a 24 órás őrzés védelem és az egész területet lefedő kamerás megfigyelő rendszer biztosítja.

A csarnok legnagyobb előnyét tehát az elhelyezkedése és mérete adja, ami lehetőséget biztosít számos felhasználási módnak, és üzemeltetési formának, amelyet az alábbiakban részletezünk.

Megtekintés a térképen: https://goo.gl/maps/UGWxfRNvUUM855w96

Üzleti lehetőségek és potenciál


Csarnokunk és a hátteret nyújtó vállalatunk biztosítja önnek az elvárt előrelépést és fejlődést. A kapacitásunk rendelkezésére áll és bérelhető 10 – 25.000 négyzetméterig teljes háttérrel, ami az ingatlan adott célnak megfelelő üzemeltetésre való felkészítéséhez szükséges. Emellett saját logisztikai erőforrásaink is felhasználhatók, és tárolásra, raktározásra, egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőséget biztosítunk. Az ön üzleti szándékai és céljai megvalósítása az elsődleges feladatunk és kollégáink várják egyedi megkeresését, hogy kialakíthassák az ön vállalata számára legideálisabb feltételeket és elősegítsük fejlődését.

Csarnok bérlés


  • Rugalmas infrastruktúra
  • Gyártás vagy raktározás
  • Karbantartott környezet

Csarnokaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy azokat külső üzemeltetésre bérbe vehesse bármely partnerünk. Ezen belül a csarnok elláthat logisztikai feladatokat és raktározási célt szolgálhat, vagy ipari gyártó üzem kialakítása is valósult már meg csarnokaink területén. A felhasználási mód, habár eltérő, a bérlő bennünk gondos gazdát talál, a megállapodás feltételeitől függően gondoskodunk az időszakos épülettel kapcsolatos karbantartási feladatokról, a biztonsági szolgálatot és az értékek védelmével kapcsolatos feltételeket biztosítunk, és a környezetet rendben és ápoltan tartjuk. Így a bérelt csarnokban valóban csak az abban berendezkedett célnak megfelelő tevékenységre szükséges koncentrálni.

Igény esetén a szükséges átalakításokat megtesszük, vagyis a bérelt területet elzárjuk, elkerítjük, a szociális helyiségeket biztosítjuk. Lehetőség van a csarnokot teljesen üresen vagy berendezett állapotban is bérbe venni, vagyis raktári felszereléseket, polcokat, és iroda kialakításához bútorokat is biztosítunk. Igyekszünk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat a partner igényei szerint átrendezni, hogy kényelmesen, az ideális feltételekkel üzemelhessen csarnokunkban.

Raktározás


  • Rugalmas szolgáltatások
  • Felszerelt eszközpark
  • Modern infrastruktúra

Csarnokunk lehetőséget ad magas raktár kialakításra és tömbös tárolás megvalósítására is. Az összes szükséges erőforrás rendelkezésre áll, hogy nagy mennyiségben lehessen alapanyagot és akár készterméket raktározni. A csarnok fűthető és hűthető, a benti hőmérséklet temperálható. Lehetőség van a raktár önálló kialakítására és üzemeltetésére, de igény esetén biztosítjuk az adott árunak megfelelő körülményeket, az árumozgatáshoz szükséges eszközöket és személyzetet, és berendezést, illetve az adminisztrációs folyamatokat is kézben tartjuk. A megbízás függvényében egyéb szolgáltatásokat is biztosítunk, mint a komissiózás, kiszerelés, válogatás, átcsomagolás, vagy címkézés.

Fuvarozás, mint kapcsolódó szolgáltatás


A csarnok használati módjától függetlenül nagy előnyt jelent, hogy a telephelyen fuvarozási részlegünk munkájából kifolyólag számos gépjármű tartózkodik és mozog naponta, így lehetőséget tudunk biztosítani a be és kimenő áru mozgatásához, szállításához is, gyakorlatilag a lehető legrugalmasabb módon, és legrövidebb időn belül. Partnereink tehát, akik igénybe veszik csarnokunk kapacitását akár bérleményként saját maguk által üzemeltetve, akár logisztikai szolgáltatásokat és raktározást igényelnek tőlünk, előnyben részesülnek amikor váratlanul felmerülő szállítmányozási szükségletük azonnali megoldást igényel.

Komplex logisztikai szolgáltatás csomag, amiben a legjobbak vagyunk


A legkiemelkedőbb teljesítményt akkor tudjuk nyújtani, amikor a szolgáltatásaink teljes tárházát felvonultatva komplex logisztikai folyamatot viszünk végig a partnereink megbízásából. Egy ilyen folyamatra példa lehet, amikor első lépésben a gyártó vállalat alapanyagai beérkeztetését az egyik logisztikai központunk látja el, és onnan a saját gépjárműveink az elvárt gyakorisággal az eltárolt anyagokat a gyártás helyére szállítjuk be olyan mennyiségben is időpontban, amikor az szükséges. A helyszínen biztosítjuk a személyzetet és hátteret az átrakodáshoz és a gyártó épületbe való elhelyezéshez, vagyis a vállalat helyi logisztikai folyamatait is lebonyolítjuk. Az elkészült készterméket szintén kollégáink kezelik és intézkednek azok elszállításáról és eltárolásáról, majd a disztribúciós folyamatok, a rendeltetési helyre való transzportálásban is szerepet játszunk.

A gyártási folyamatokkal összefüggésbe hozható minden logisztikai folyamatban részt tudunk venni és számos szerződött partnerünk a bizonyíték arra, hogy ezt hatékonyan tesszük. Közrejátszik ebben tapasztalatunk és szakértelmünk, és ügyfélcentrikus hozzáállásunk.

Csapatunk


Családi vállalkozásként rendkívüli összhang jellemzi a közös munkát. A komplex megoldásokban hiszünk, és a közösség erejében, ezért a hosszú évek alatt rendkívül összetartó csapatot alakítottunk ki, akik képesek együtt a legbonyolultabb problémákat is leküzdeni. Szakértelmünket és tudásunkat ötvözve annak szenteljük munkánkat és időnket, hogy partnereinket szolgáljuk és a lehető legtöbb felmerülő kérdésre tudjunk válasszal és megoldással szolgálni a logisztika és szállítmányozás területén.

Kifinomult rendszereket üzemeltetünk a vállalati folyamataink folyamatos monitorozására és ellenőrzésére, a hatékonyságunkat rendszeresen mérjük és törekszünk a maximum elérésére, hogy a legalacsonyabb költségekkel a legnagyobb eredményt tudjuk felmutatni és a legkedvezőbb áron a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

A minőségre koncentrálunk. Legfontosabb szempont számunkra, hogy pontosan felmérjük a partnerünk igényeit, és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, ahol és amikor az elvárt és szükséges, és amivel a legnagyobb értéket tudjuk nyújtani. Magunk részéről a szükséges áldozatot és befektetést hajlandók vagyunk meghozni, és vállalatunk fejlődése során ezt korábban is folyamatosan megtettük,

A mérhetetlen empátia és együttműködési készség, amit kollégáink tanúsítanak az együttműködések során az felbecsülhetetlen érték, és mindannyian tudjuk, hogy megértőnek és előrelátónak kell lennünk egy sikeres üzleti kapcsolat kialakítása és hosszútávú fenntartása érdekében.

Kapcsolat felvétel


Közvetlenül értékesítési vezetőnk áll a komoly szándékokkal érdeklődő ügyfelek rendelkezésére, és ezáltal biztosítva van részünkről a feltétel, hogy kompetens és szakmailag jártas személy válaszolja meg felmerülő kérdését és megkeresése a legrövidebb időn belül feldolgozásra kerüljön.

Biztosítjuk önt, hogy Simonyai Ambrus kollégánk szakmai tudása és tapasztalata az évek során mialatt a ranglétrát bejárva elérte jelenlegi pozícióját folyamatosan fejlődött, és készséggel áll rendelkezésére, hogy megismertesse önnel logisztikai szolgáltatásainkat és tájékoztassa aktuális rendelkezésre álló kapacitásunkkal kapcsolatban. Legfontosabb célja megtalálni, hogy mivel szolgálhatjuk legjobban az ön céljait, kidolgozni az együttműködés részleteit, és megvalósítani a közösen kialakított terveit vállalata fejlődését elősegítve.

A közvetlen kapcsolat felvételhez a következő űrlapon elérhetőségei megadásával jelezheti szándékát, és kérjük rövid üzenetben adjon tájékoztatást a megkeresése szándékával és felmerülő igényeivel kapcsolatban.

Lépjen velünk kapcsolatba


"*" a kötelező mezőket jelöli

Kérjük írja meg röviden értékesítőnknek igényeit és felkeresi önt a részletek kidolgozásához
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Válaszadás 24 óra

Várjuk szíves megkeresését


Akár azonnali megoldást keresve talált ránk és logisztikai szolgáltatásunkra, csarnok bérlési lehetőségünkre, akár hosszabb távlatban gondolkozva kutat potenciális partner és üzleti lehetőség után, bízunk benne, hogy a kapcsolatfelvétel mellett dönt. Szeretnénk kiemelkedő üzleti szolgáltatásokat nyújtani és ezekkel hozzájárulni sikeréhez, fejlődéséhez.