Az Infrastruktúrafejlesztés a logisztikai kiválóságunk kulcsa

Ezek a fejlesztések lehetővé teszik számunkra, hogy tovább erősítsük elkötelezettségünket a partnereink iránt, és rugalmasan reagáljunk a piac változásaira. 

Logisztikai szolgáltatásunk részletei

Az alapok lefektetése

Az idei évben az alapok lefektetése és a jövő évben pedig további jelentős fejlesztésekre számíthatnak ügyfeleink.

Növekvő igények kielégítése

Logisztikai vállalatként továbbra is kiemelten fontosnak tartjuk partnereink növekvő igényeinek kielégítését a megfelelő infrastruktúrával.

Az elmúlt évek fejlesztései

Az elmúlt években folytatott fejlesztéseinknek köszönhetően jelentős terjeszkedésen mentünk keresztül, építve és bővítve raktár-kapacitásainkat, mely több ezer négyzetméternyi raktár-területtel bővült.

TÖBB MINT110.000M2 LOGISZTIKAI ALAPTERÜLET

ÜTEMTERVEZET ÉS RÉSZLETEK 

Az R9 (raktárépület)  építése 2023. július végén indult, és terveink szerint 2024. augusztus végére befejeződik. 

Az R10 (raktárépület)  építése 2023 októberében indult, és várhatóan 2024 végére készül el.

A projektben a Horváth Rudolf Intertransport Kft az építtető, és a komplett kivitelezési feladatokkal a QHB Projekt Kft-t, mint generálkivitelező lett megbízva.

Az R9 (raktárépület)  vasbeton szerkezete már elkészült, jelenleg a tető trapézlemezelése és a csarnokon belül az ipari padló alatti ágyazat feltöltése készül – hamarosan megkezdődik az oldalfali panelezés.

Az épület homlokzata 16 cm vastag PIR töltető panellel lesz borítva, a tető pedig 20 cm vastag PIR hőszigetelést kap – ezek jelentősen meghaladják a jelenlegi hőtechnikai előírásokat.

Az R10 (raktárépület)  épület alapozása és a földmunkák jelenleg is zajlanak, az alaptestek földkiemelése és a kehelyalapok betonozása van folyamatban.
Hamarosan indul ott is az előregyártott vasbeton pillérek állítása.


A növekvő igények kielégítése számunkra prioritás, és az elmúlt évek fejlesztései által több ezer négyzetméternyi raktár-területtel bővültünk.

Az infrastruktúrafejlesztéseink nem csupán a raktár-kapacitások növelését szolgálják, hanem az ügyfeleinknek nyújtott kifogástalan szolgáltatásunk fenntartását és továbbfejlesztését is.

A Horváth Rudolf Intertransport Kft. büszkén áll a logisztikai ipar élén, és továbbra is elkötelezett az innováció és minőség iránt! 

 

Vereb Zsolt – QHB Projekt Kft Kivitelezés vezető
WEB: https://qhbprojekt.hu/