Az egészséges életmód nevében jutalmat vehettek át dolgozóink, összesen a 600 megrendelt kerékpárból az év végén 400 darab már átadásra is került, és további 200 darab érkezik meg idén február elején.

A pályázatból megvalósuló beszerzést annak érdekében szerveztük és bonyolítottuk le, hogy kollégáink közül mindenki számára lehetőséget biztosítsunk az egészsége megőrzésére azáltal, hogy biztosítunk egy kerékpárt a mindennapi testmozgáshoz.

Természetesen a hétköznapi közlekedésre is alkalmas bicikliket a vállalatunk színeiben kapta kézhez mindenki, és a váz középső részén a Horváth Rudolf felirat is helyet kapott, amit már szállítás után az R5 logisztikán matricáztunk fel a váz középső részére. Két különböző kialakítású vázzal szereltek a kerékpárok, vagyis női és férfi típus is választható hölgy és úr kollégáinknak a tökéletes kényelem és használhatóság érdekében.

Bízunk benne, hogy mindenki ki tudja használni a kerékpárt és lesz rá lehetősége, alkalmat talál arra, hogy a mozgás szeretete miatt, az egészsége megőrzése céljából, vagy csak hétvégi kirándulás vagy kikapcsolódás alkalmával felpattanva teker egy kisebb vagy nagyobb karikát és sok boldogságot szerez kollégáinknak az új kis sárga bringájuk.