Horváth Rudolf

Szerettünk volna fejlődni, és valami különlegeset létrehozni.

Hogyan indult el a cég és mi volt az elképzelés a megalapításkor?

Mi volt a távlati vízió az alapításkor, lehetett előre látni ezt a hatalmas fejlődést?

Hogyan marad naprakész a vállalat az iparág legújabb technológiáival és trendjeivel kapcsolatban?

Mi az ügyvezető igazgató legfontosabb feladata?

Miben látja a fejlődési lehetőséget a következő 5 évre?

Hogyan jellemezhető a fuvarozói piac és mi különböztet meg minket a versenytársaktól?

A vállalat számos iparági és egyéb elismerésben részesült, melyikre a legbüszkébb és miért?

Mi biztosítja és támogatja a hatékony kommunikációt és együttműködést a vállalaton belül?

Melyek voltak a legnehezebb döntések a vállalat életében, amelyeket meg kellett hozni?

Tudna-e beszélni a vezetői stílusáról, valamint arról, hogyan motiválja és támogatja a csapatát?

Beszélne arról, hogyan segíti elő a vállalaton belüli pozitív és befogadó munkakörnyezetet?

Hogyan rangsorolja és osztja el az erőforrásokat a vállalaton belül a céljai elérése érdekében?

Hogyan közelíti meg a döntéshozatalt és a problémamegoldást a vállalaton belül?

Történetünk idővonala: 

1986
Az első teherszállító gépjármű beszerzése és az áru fuvarozás megkezdése

1992
Az áru fuvarozási szolgáltatás nemzetközi színtérre való előre vitele

1995
Megalakult a Horváth Rudolf Intertransport Kft.

2000
Gyöngyösi székhelyű telephelyünk kialakítása

2003
Gyöngyösi logisztikai központ raktárcsarnokának átadása

2007
Logisztikai szolgáltatások elindítása Hatvanban

2010
Cégközpont Hatvanba helyezése

2017
Cégközpont teljes felújítása, telephely fejlesztés

2018
Logisztikai központ létrehozása Hegyeshalomban

2019
Hegyeshalmi logisztikai központ átalakítása és fejlesztése

2021
Hegyeshalmi logisztikai központ átalakítása és fejlesztése

2022
Hatvani logisztikai park fejlesztése, bővítése

2023
Gyöngyösi logisztikai központ átalakítása, fejlesztése, bővítése

A fuvarozó szakma kihívásai az elmúlt 30 évben

Ha visszatekintek az útra, amit eddig közösen megtettünk, akkor büszkeséggel és hálával tölt el az itt dolgozók kemény munkája és elkötelezettsége, valamint értékes ügyfeleink támogatása.

A vállalatot azzal az egyszerű elképzeléssel indítottuk útjára, hogy hatékony és megbízható szállítási szolgáltatásokat nyújtson a helyi vállalkozásoknak. Kicsiben kezdtük, egyetlen teherautóval és néhány elkötelezett alkalmazottal. Kemény munkával, elszántsággal és elkötelezettséggel azonban fokozatosan növekedtünk és bővítettük tevékenységünket. Nem féltünk kockáztatni, és új dolgokat, módszereket kipróbálni, habár sokszor hibáztunk is, de közös erővel minden akadályt leküzdöttünk. Rendkívüli rátermettség, teherbírás, és józan ész szükséges a több ezer döntés meghozatalához, ami idáig vezetett, de igyekeztünk mindig a fő értékrendünk mentén és elveink szerint cselekedni, ami hosszú távon eredményesnek bizonyult.

Az évek során a legmodernebb technológiába és berendezésekbe fektettünk be, hogy mindig a fejlődés előtt járjunk, és biztosítsuk, hogy képesek legyünk megfelelni ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek. Flottánk a járművek széles skálájával bővült, a kis furgonoktól a nagy teherautókig, és ma már több raktárral is rendelkezünk, amelyek stratégiailag az ország különböző pontjain helyezkednek el, hogy hatékony tárolási megoldásokat kínáljunk.

Az út során felmerült kihívások, például a gazdasági visszaesés és a technológiai fejlődés gyors üteme ellenére rendíthetetlenül kitartottunk amellett, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek. Ez tette lehetővé számunkra, hogy az évek során erős kapcsolatokat és stabil ügyfélkört építsünk ki.

A jövőre nézve biztos vagyok abban, hogy vállalatunk továbbra is virágozni és növekedni fog, a kiválóság iránti szenvedélyünk által vezérelve. Büszke vagyok az eddig megtett útra, és izgatottan várom, hogy mit hoz a jövő, hiszen számos terv megvalósítása áll még előttünk.

Felkészülés a kiszámíthatatlan jövőre

A jövőbe tekintve továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, amely az elmúlt 30 évben meghatározta vállalatunkat. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy a szállítási és raktározási iparágak folyamatosan fejlődnek, és mindig keressük a módját annak, hogy az élen járjunk.

Az elkövetkező évek egyik fókuszterülete a fenntarthatóság. Felismerjük, hogy iparágunk fontos szerepet játszik a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésében és a környezetvédelemben, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivegyük a részünket a hatásunk csökkentéséből. Ez magában foglalja a környezetbarát járművekbe való beruházást, a hatékony logisztikai gyakorlatok bevezetését és a fenntartható raktározási megoldások előmozdítását.

A növekedés másik területe számunkra a technológia. Mivel a világ egyre inkább digitalizálódik, megértjük, hogy mennyire fontos naprakésznek maradnunk a legújabb technológiával, hogy versenyképesek maradjunk, és a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek. Ez magában foglalja a legmodernebb szállításirányítási rendszerekbe való beruházást, raktári folyamataink automatizálását és innovatív megoldások kifejlesztését a műveleteink racionalizálása érdekében.

Végső soron az a célunk, hogy továbbra is megbízható partnerei legyünk azoknak a vállalkozásoknak, amelyek elsőrangú szállítási és raktározási megoldásokat keresnek. Biztosak vagyunk abban, hogy a kiválóság iránti elkötelezettségünk, valamint a technológiába és a fenntarthatóságba való befektetésünk lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük ezt a célt, és az elkövetkező években is tovább virágozzunk.

Köszönjük, hogy időt szánt arra, hogy elolvassa az utunkat és a jövőre vonatkozó elképzeléseinket. Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk, és izgatottan várjuk, mit hoz a jövő.

HORVÁTH RUDOLF – Ügyvezető igazgató