Nemzetközi gépjárművezetői állás

Ha a 40 tonnás szerelvények irányítása nem jelent számodra kihívást, és a ponyvázás sem töri meg a lendületed, akkor csatlakozz hozzánk, és légy része a 270 fős tapasztalt sofőr csapatunknak. Modern, kényelmes és megbízható járművekkel dolgozhatsz, amelyek mindig műszakilag tökéletes állapotban várják a következő utat.

Mi olyan vállalat vagyunk, amely mögött stabil hátterű működés és megbízhatóság áll. Biztosíthatunk arról, hogy a kemény munkádért minden hónapban megkapod a megérdemelt fizetést. Ráadásul rugalmas munkarendben dolgozhatsz, amely a számodra legmegfelelőbb időbeosztást teszi lehetővé. Legyen szó kocsigazdáról vagy váltott műszakokról, nálunk megtalálod a saját ritmusod.

Amellett, hogy hosszú távú és stabil munkahelyet kínálunk, fontosnak tartjuk a munkakörülmények minőségét is. Kulturált környezetben, tiszta és gondozott járművekkel dolgozhatsz, hiszen a legjobbat nyújtjuk mind a munkatársainknak, mind a partnereinknek. Cserébe csak azt várjuk el, hogy az elhivatottságoddal és precíz munkavégzéseddel tovább erősítsd csapatunkat.

Juttatási prémium rendszer

Gazdaságos közlekedési prémium
Balesetmentes  közlekedési prémium 
Év végi ajándékozás és prémium 

Jelentkezéshez szükséges feltételek

C+E kategóriás jogosítvány
PÁV II kategória
Digitális sofőrkártya
GKI igazolvány
ADR (Megléte előnyt jelent)

Részletek

Fizetés:
Mint stabil és megbízható vállalat, garantáljuk, hogy minden hónap tizedikén átutalással megkapod jövedelmed. Fizetésed nettó 500.000 – 1.100.000 forint (kocsigazda) között mozog, amely a beosztásod és kiemelkedő teljesítményed alapján alakul. Rendkívüli teljesítmény esetén pedig még ennél is magasabb lehet.

Kérjük csak akkor jelentkezz, ha a felsoroltaknak mind megfelelsz, és kellőképpen elszánt vagy!
(B kategóriás jogosítvánnyal, furgonos munkára külön jelentkezési lapunk van, amit az állás oldalon hirdetünk meg akkor, ha üresedés van egy pozícióra)

Üzleti megkeresése van? A kapcsolatfelvétel leggyorsabb módja, az üzenetküldés!

Jelentkezés lépései:


Az alábbi jelentkezési űrlapon lehetőség van a kapcsolat felvételhez szükséges adatok megadására és a jelentkezés beküldésére

A beküldést követő 5 munkanapban telefonhívásban kapsz visszajelzést és további információkat továbbá időpontot egyeztetünk a személyes interjúd lebonyolítására.

A személyes interjún felteheted a kérdéseidet és bővebb betekintést nyerhetsz a vállalat működésébe és tájékoztatást kapsz a munka részleteiről.

Amennyiben megbizonyosodtál arról, hogy megfelelő számodra a munkahely, és meglévő szakképzettségeid és tapasztalataid alapján alkalmas vagy a munkára, úgy egyeztetjük a kezdés időpontját és a részedről bemutatni szükséges dokumentumok listáját.

Belépéskor kollégáink adnak részletes tájékoztatást feladataiddal és teendőiddel kapcsolatban, és minden szükséges információt megkapsz amire szükséged van a gépkocsival, adminisztrációval, egyéb munkát érintő technikai berendezéssel kapcsolatban.

Állásjelentkezés gépjárműsofőr

"*" a kötelező mezőket jelöli

1Jelentkező elérhetőségei
2Jogosítványok típusa
Engedélyezett fájl típusok: pdf, jpg, jpeg, png, word, docx., Max. file size: 10 MB.
Kérjük csatolja be önéletrajzát, vagy motivációs levelét! (Nem kötelező)