A helyi kollégák és vezetők kezdeményezésére a hétvégén a HRI Nyírbátori Logisztai Központjának dolgozóinak részvételével közösségi nap került megrendezésre. Szerencsére a bokros teendők közepette sokan el tudtak jönni és neveztek be a meghirdetett délutáni futball meccsre. A barátságos rangadóra Nyírbátorban a Külvárosi Kávéház füves focipályáján került sor, és a csapatokba sorsolással választották be a jelentkező játékosokat kollégáink közül. A résztvevők családtagjai és kísérői nagyon jól szórakoztak a mérkőzésen, kicsik és nagyok együtt szurkoltak a pálya széléről, és hangos taps zúgott fel egy-egy gól után.

A sport esemény után újból egybegyűjt mindenki, a vacsora felszolgálása következett, hiszen voltak akik ezidő alatt azon szorgoskodtak, hogy elkészüljön az ízletes bogrács gulyás és a kifáradt játékosok és vendégek együtt ülhessenek le élvezni az együtt töltött délután utolsó programját.

Szucsányi Sándor telephelyvezető elmondta, hogy fontosnak tartja az összefogást a csapaton belül, ezért támogatni fogja a jövőben is a hasonló rendezvényeket a kollégák számára, és már tervek is születtek arra vonatkozólag, hogy az idei évben sor kerülhessen hasonló alkalomra.

Köszönjük szépen a vendéglátást: Nyírbátor Külvárosi Kávéház