Horváth Rudolf Intertransport Kft. - Teljes Flottával a Webfleet Telematikai Szolgáltatás Szárnyai Alatt

Cégünk, a Horváth Rudolf Intertransport Kft., örömmel jelenteti be, hogy teljes flottánkkal csatlakoztunk a Webfleet telematikai szolgáltatáshoz! Ez a lépés egy újabb mérföldkő az egyik vezető szállítmányozási és logisztikai szolgáltatóként való elismertségünk útján.

„A Webfleet egy modern és technológiailag fejlett megoldás”

A Webfleet egy modern és technológiailag fejlett megoldás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a 350 vontatóból, 275 pótkocsiból és 120 buszból, furgonból és személygépkocsiból álló flottánkat hatékonyabban kezeljük és optimalizáljuk. A Webfleet online platformján keresztül nyomon követhetjük a járművek állapotát, a vezetők vezetési stílusát, a flotta kihasználtságát, az üzemanyag-fogyasztást és más fontos működési mutatókat. 📈

Optimalizált Járművek és Üzemanyag-Fogyasztás Nyomon Követése

A Webfleet online platformján keresztül nyomon követhetjük járműveink állapotát, vezetőink vezetési stílusát, flotta kihasználtságát, üzemanyag-fogyasztást és más fontos működési mutatókat. Ez lehetővé teszi hatékonyabb tervezést és optimalizálást, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Felkészülés a Jövőre: Webfleet a 2G Hálózat Megszűnése

A Webfleet berendezései már felkészültek a 2G hálózat megszűnésére, így az EU területén számíthatunk a szükséges támogatásra és segítségre. Ez garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és stabilitást.

Biztonságos Vezetés a Webfleet OptiDrive Funkciójával

Az OptiDrive vezetési stílusjavító funkció nemcsak az üzemanyag-fogyasztást optimalizálja, de a biztonságot is elősegíti. Kiemelten fontos a személyszállító flottáinkban, hogy ügyfeleink mindig megbízható és biztonságos utazást élvezhessenek.

Az Ügyfél Elégedettség Mindig Az Elsődleges Célunk

Továbbra is törekedünk a szolgáltatások fejlesztésére és optimalizálására, hogy mindig a legjobb minőséget nyújtsuk, és ügyfeleink elégedettségét megőrizzük. Köszönjük, hogy továbbra is minket választanak! Lépjünk együtt a jövőbe és valósítsunk meg hatékonyabb és innovatív szállítmányozási megoldásokat!