Modern berendezés a tökéletes tisztításhoz


  • Gyors
  • Hatékony
  • Gyári állapot

A katalizátorok és DPF szűrők tisztítását egy korszerű és megbontás mentes módszerrel végezzük. Az általunk használt berendezés összehasonlítva más módszerekkel gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a folyamatot, a korábbi 24 órás tisztítási ciklust maximum 2 órára rövidíti le és anyag károsodás nélkül, kímélő módon végzi el a regenerálást. A folyamat végén a gyári állapot és áteresztő képesség érhető el.

Katalizátor és DPF tisztítási szolgáltatás


A szűrőket már leszerelve szükséges eljuttatni hozzánk, személyesen vagy futárszolgálaton keresztül. Természetesen megrendelés esetén lehetőség van arra, hogy a szállítást ránk bízza, és a futárt ebben az esetben mi küldjük önhöz, partnereinknél pedig saját gépkocsinkkal végezzük az alkatrészek begyűjtését és vissza juttatását.

Tisztítás folyamata


A katalizátor vagy DPF szűrőt annak méretétől függően beállítjuk és rögzítjük a gép belső terében és a berendezés csatlakozóit rászereljük. Az első fázis méréssel és teszteléssel indul, ez alapján kerül meghatározásra a mosási időtartam és a szükséges adalék anyagok mennyisége. A DPF méretétől és állapotától függően változik a mosási intenzitás, és nyomás, emiatt a folyamat maximum 45 perc, de akár egy kamion esetében 120 percig is tarthat.

Mosás közben a berendezés speciális oldószert, tisztító szert használ, ezzel eltávolítjuk az olaj kicsapódást, szén részecskéket, és az egyéb a szűrőre tapadt levegőben található szilárd és folyékony káros anyagot tartalmazó szennyeződést. A mosószerből tehát a gyárilag előírt, és az elérhető legjobb minőségű szert használjuk, ezzel biztosítva a gép számára megfelelő működést és a tökéletes hatékonyságot a katalizátorok tisztításához.

Folyamatosan monitorozzuk és felügyeljük a mosási folyamatot, szükség esetén a módosításokat a gép paramétereiben megtesszük, végeredményképpen pedig az eredeti gyári állapotnak megfelelő hatékonyságú katalizátort, vagy DPF szűrőt kapunk. berendezéssel képesek vagyunk a tisztítást és szárítást is lebonyolítani, így a folyamat végén az alkatrész beszerelésre már azonnal alkalmas.

A folyamat végén sor kerül egy utolsó ellenőrzésnek is, mérést készítünk a katalizátor állapotáról a mosás befejeztével, és erről bizonylatot adunk. Ez tartalmazza a mosás előtti és mosás utáni mérést tartalmazó adatot, vagyis a katalizátoron bejövő és kimenő oldalai között mért nyomáskülönbségeket.

Átfutási idő


A szűrő feladásától kezdve a teljes folyamat általában 3-5 napot vesz igénybe. A csomagok beérkezési sorrendjének megfelelően elkezdjük a tisztítást és általában az aznap kézhez vett szűrőket már a másnap délutáni szállításig csomagolni tudjuk és a feladóhoz visszajuttatni, de ez nagyban függ az aktuális kapacitásunktól, amiről megrendelés esetén minden esetben tájékoztatást adunk.

Árlista


Az alábbi árlistánk tartalmazza és a jármű kategóriától és a szűrő méretét figyelembe vett tisztítási költséget és az ÁFÁ-t vagyis Bruttó végösszegek

Személygépjármű: 38.100 Ft / darab

Furgon: 41.900 Ft / darab

Teherautó, Kamion: 95.250 Ft / darab

Partnereink számára egyedi árakat adunk, szerződést a tisztítási szolgáltatásra meghatározott időintervallumokra és már akár 1 darab gépkocsiból álló flotta számára is tudunk kötni.

Partner ügyfélszolgálat


Szervízes adminisztrátor kollégánk hétköznapokon és munkaidőben folyamatosan a partnereink rendelkezésére áll, és gondoskodik a DPF szűrők szállításáról, visszajelzést ad az aktuális munkafolyamatokról és elszámolást készít az elvégzett tisztításokról.

Lépjen velünk kapcsolatba


*“ zeigt erforderliche Felder an

Bitte schildern Sie unserem Vertriebsteam kurz Ihre Anforderungen, und es wird sich mit Ihnen in Verbindung setzen, um die Einzelheiten auszuarbeiten.
Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Átlagos válaszadási idő: 1 munkanap

Várjuk szíves megkeresését


Akár azonnali megoldást keresve talált ránk, akár hosszabb távlatban gondolkozva kutat potenciális partner után, bízunk benne, hogy a kapcsolatfelvétel mellett dönt. Szeretnénk kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtani és ezekkel hozzájárulni sikeréhez, fejlődéséhez.