Katalizátor és DPF tisztítási szolgáltatás


A részecskeszűrő eltömődése esetén a gépjármű hibajelzést adhat, a teljesítménye lecsökken, az üzemanyagfogyasztás nő, és további meghibásodásokhoz vezethet a gondatlan karbantartás. Rendszeresen végezzük ezért saját, és partnereink által küldött DPF és katalizátor egységek tisztítását speciálisan erre a célra vásárolt az autógyártók által is elismert technológiával üzemelő berendezésünkön.

Úgy gondoljuk a leszereléssel végzett és teljeskörű tisztítás és mosás vezet a legjobb eredményre és állítja vissza a gyári állapotát a szűrőnek, ami szemmel látható, de leginkább üzemeltetés közben érezhető különbséget nyújt.

Azt tanácsoljuk önnék, hogy karbantartásra érett szűrőjét, ami már a gépkocsiban üzemel legalább 5 éve, vagy 200.000 kilométer óta, tisztíttassa velünk automatizált berendezésünkön a gyári állapot megőrzése és a maximális üzembiztonság elérése érdekében.

Modern berendezés a tökéletes tisztítás


  • Gyors
  • Hatékony
  • Gyári állapot

A katalizátorok és DPF szűrők tisztítását egy korszerű és megbontás mentes módszerrel végezzük. Az általunk használt berendezés összehasonlítva más módszerekkel gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a folyamatot, a korábbi 24 órás tisztítási ciklust maximum 2 órára rövidíti le és anyag károsodás nélkül, kímélő módon végzi el a regenerálást. A folyamat végén a gyári állapot és áteresztő képesség érhető el.

Tisztítás folyamata


A katalizátor vagy DPF szűrőt annak méretétől függően beállítjuk és rögzítjük a gép belső terében és a berendezés csatlakozóit rászereljük. Az első fázis méréssel és teszteléssel indul, ez alapján kerül meghatározásra a mosási időtartam és a szükséges adalék anyagok mennyisége. A DPF méretétől és állapotától függően változik a mosási intenzitás, és nyomás, emiatt a folyamat maximum 45 perc, de akár egy kamion esetében 120 percig is tarthat.

Mosás közben a berendezés speciális oldószert, tisztító szert használ, ezzel eltávolítjuk az olaj kicsapódást, szén részecskéket, és az egyéb a szűrőre tapadt levegőben található szilárd és folyékony káros anyagot tartalmazó szennyeződést. A mosószerből tehát a gyárilag előírt, és az elérhető legjobb minőségű szert használjuk, ezzel biztosítva a gép számára megfelelő működést és a tökéletes hatékonyságot a katalizátorok tisztításához.

Folyamatosan monitorozzuk és felügyeljük a mosási folyamatot, szükség esetén a módosításokat a gép paramétereiben megtesszük, végeredményképpen pedig az eredeti gyári állapotnak megfelelő hatékonyságú katalizátort, vagy DPF szűrőt kapunk.  berendezéssel képesek vagyunk a tisztítást és szárítást is lebonyolítani, így a folyamat végén az alkatrész beszerelésre már azonnal alkalmas.

A folyamat végén sor kerül egy utolsó ellenőrzésnek is, mérést készítünk a katalizátor állapotáról a mosás befejeztével, és erről bizonylatot adunk. Ez tartalmazza a mosás előtti és mosás utáni mérést tartalmazó adatot, vagyis a katalizátoron bejövő és kimenő oldalai között mért nyomáskülönbségeket.

Megrendelés menete


A szűrőket már leszerelve szükséges eljuttatni hozzánk, személyesen vagy futárszolgálaton keresztül. Természetesen megrendelés esetén lehetőség van arra, hogy a szállítást ránk bízza, és a futárt ebben az esetben mi küldjük önhöz, partnereinknél pedig saját gépkocsinkkal végezzük az alkatrészek begyűjtését és vissza juttatását.

Átfutási idő


A szűrő tisztítása 1-2 órát vesz igénybe, így a munka elvégzésének ideje a soron következő megrendelések számától függ. Az átvétel sorrendjének megfelelően elkezdjük a tisztítást és kézhez vett szűrőket még aznap elkészítjük. Megrendelés esetén mindig tájékoztatást adunk az aktuális kapacitásról, és tisztítási időről.

Árlista


Személygépjármű:

29.000 FT.

Furgon és kisteherautó:

35.000 FT.

Kamion és busz:

56.000 Ft

Az árak egy darab szűrő tisztítására vonatkozó nettó egységárak. Árlistánk tartalmazza a jármű kategóriától és a szűrő méretét, a tisztítási időt és mosószer használatot figyelembe vételével számított tisztítási költséget. Partnereink számára hosszabbtávú szerződés esetén mennyiségi kedvezményt adunk.

Lépjen velünk kapcsolatba


A szűrő tisztítási szolgáltatás igénybevételéhez adja meg adatait, és felvesszük önnel a kapcsolatot a munkafelvételhez.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Partner ügyfélszolgálat


Szervízes adminisztrátor kollégánk hétköznapokon és munkaidőben folyamatosan a partnereink rendelkezésére áll, és gondoskodik a DPF szűrők szállításáról, visszajelzést ad az aktuális munkafolyamatokról és elszámolást készít az elvégzett tisztításokról.

Pók Milán 


+36-30/983-8110

Várjuk szíves megkeresését


Akár azonnali megoldást keresve talált ránk, akár hosszabb távlatban gondolkozva kutat potenciális partner után, bízunk benne, hogy a kapcsolatfelvétel mellett dönt. Szeretnénk kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtani és ezekkel hozzájárulni sikeréhez, fejlődéséhez.

Gyakran ismételt kérdések

A legtöbb gyártó előírásai és a tapasztalatok alapján a használat függvényében 5 év alatt jelentős mértékben képes eltömődni a DPF és katalizátor egységek szűrő felülete. Sok esetben a gépjármű hibajelzést ad a vezetőnek, amikor már elengedhetetlen a karbantartás, vagy a csere, ezt érdemes megelőzni és rendszeresen tisztítani.

Az eltömődött DPF szűrő a motort károsítja, a teljesítményéből esetenként jelentősen veszít. Növekedhet az üzemanyag fogyasztás, és a nagyobb megterhelés alatt üzemelő motor élettartama csökkenhet. Maga a szűrő egység is károsodhat, amit egy tiszítással és karbantarással leehtséges megelőzni, így megspórolva a cserével járó magas költségeket. Összefoglalva a tisztítást a hatékony üzemeltetés érdekében szükséges elvégezni.

A részecske szűrő a legtöbb esetben a tisztítás által teljesen helyre állítható, a korom és szennyeződések eltávolításával gyári állapot érhető el. Viszont amennyiben az egység megsérült, lyukas, vagy a szűrő betét átégett, akkor szükséges a komplett egység teljes felújítása, vagy cseréje.

Széles a köre a márkáknak és típusoknak, amelyeket tisztítottunk már és amiket tiszítani tudunk. Kapcsolat felvétel esetén, tájékoztatást adunk.

A telephelyünkön a DPF szűrő kiszerelt állapotban leadható, és igény esetén a tisztítás megvárható, ami típustól függően 1 – 3 óra lehet. Amennyiben a távolság miatt érdemesebb azt elküldenie, csomagküldő szolgálatot küldünk az alkatrészért. Szerződéssel rendelkező partnereinkhez pedig saját autót küldünk a tisztíttatni kívánt szűrőkért.

Üzleti megkeresése van? A kapcsolatfelvétel leggyorsabb módja, az üzenetküldés!