A részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük olvass tovább a részletekkel kapcsolatban, és jelentkezz most!

Nyerj velünk betekintést a kamionosok világába


 • Járd körbe telephelyünk rejtett zugait
 • Tudj meg mindent a nemzetközi fuvarozásról
 • Nyerj betekintést egy kamionos életébe

Regisztrálj és vegyél részt a Horváth Rudolf Nyílt Napon, ahol lehetőséged lesz betekintést nyerni vállalatunk működésébe, de leginkább a fuvarozás rejtelmeibe. Bemutatjuk neked a kamionosok hétköznapi teendőit, és persze a gépjárműveket is megnézzük és ki is próbáljuk. Megtudhatod mi az előnye, és mi a hátránya annak, ha te is tehergépjármű vezető szeretnél lenni!

Időpont és helyszín:


Dátum: 2022. 06. 21. (Kedd)

Időtartam: 9:00 – 14:00

Helyszín: Hatvan, Robert Bosch út 3.

Térkép: https://goo.gl/maps/qNMm1LjpAKdFCLMcA

Jelentkezési feltételek


 • 18-28 éves korosztály
 • Érdeklődés a fuvarozás iránt

Elsősorban azoknak szeretnénk lehetőséget kínálni, akik pályaválasztás előtt állnak, vagyis annak a fiatal 18-28 éves korosztálynak, akiket érdekel a kamionos szakma és a vele járó kihívások és előnyök.

Mindenkit szeretettel várunk tehát, aki szívesen betekintést nyerne egy nyerges vontató üzemeltetésével és használatával járó feladatokba, és a gépjárművezetői szakma leggyakoribb kihívásaiba. Szeretnénk bemutatni a szakmával járó előnyöket és hátrányokat is, hogy mindenki saját tapasztalata alapján dönthesse el, a szakma iránti érdeklődése elköteleződéshez vezet-e.

Az Eurotruck Simulator egy jó kezdet, de mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia a számtalan kihívást amikkel szembesülhetünk az úton. A való világban, munka közben ezekkel meg kell küzdenünk, de a nap végén a kézzel fogható sikert is megtapasztalhatjuk, ellentétben a játékokkal.

Szívesen megosztjuk tapasztalatainkat veled is, és kollégáink rendelkezésre állnak a bemutatók alatt és után, akik választ adnak szakmával kapcsolatos felmerült kérdeseidre.

Jelentkezz tehát és gyere el hozzánk, részt vehetsz egy igazán izgalmas és tapasztalatokkal teli bemutatón!

A program


A következő pontokba szedett programokon vehetsz részt, ha jelentkezel nyílt napunkra:

 • A vállalat bemutatása
 • Gépjármű vezetői tájékoztató
 • Körbevezetés a telephelyen
 • Kamion műszaki bemutatója
 • Pótkocsi és az összekapcsolás bemutatása
 • Áruszállítás és rakodás információk
 • Kamion teszt vezetés

 

A bemutatókon szeretnénk a legtöbbet átadni abból, hogy a jogosítvány megszerzésétől kezdve, a munkavégzés elkezdésén át, a tehergépkocsik üzemeltetésével kapcsolatban, mi minden jellemzi ezt a szakmát. Egy napban természetesen nem lehet mindent elsajátítani, de igyekszünk a legérdekesebben és legrészletesebben tájékoztatást adni neked és a résztvevőknek.

Azt az eredményt várjuk a nyílt nap megrendezésétől, hogy új élményekkel, tudással gazdagodsz, és első kézből kapsz rálátást a hivatásos sofőrök szakmájára. Természetesen bizakodunk benne, hogy lesz olyan köztetek, aki a bemutatónk hatására dönt úgy, hogy elköteleződik a hivatás mellett. Talán pont te leszel az!

Játék, kihívások és nyeremények


Tedd próbára magad, és tudásodat, és töltsd ki a Nagy Kamionos tesztünket.  Ha jól figyelsz az előadáson segítséget kapsz, és a Kvíz teszt nem okoz majd kihívást. A mindössze pár kérdésből álló feladatsorban nehéz kérdéseket szegezünk neked, de kellő figyelemmel könnyen megtalálod a helyes válaszokat.

Igazi kamionos vagy? Most ez is kiderül! Nem csak az elméleti tudás számít, a gépjárművek gyakorlati bemutatója után a lehető legnehezebb feladatra kell felkészülnöd. Tedd próbára a képességeidet, és mutass be nekünk egy szép tolatást. Igaz a valóságban nem csak puha bójákat kell kerülgetni, de ha szeretnél részt venni a kihíváson, lehetőséget kapsz kipróbálni, milyen érzés egy 40 tonnás szerelvénnyel manőverezni.

Ha részt vennél a Horváth Rudolf Nyílt Napon jobb ha felkészülsz, két nehéz próba elé állítunk téged.

A legjobb teszt kitöltőit, és a kinti pályán legjobb manőverezőket ajándékokkal díjazzuk, tehát egy kis ügyességgel akár nyereményeket is hazavihetsz magaddal az élményeken és a megszerzett tudáson kívül.

Jelentkezz most


Az alábbi regisztrációs űrlapon add meg neved, email címed és telefonszámod, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veled. Értesítést és a meghívókat emailben küldjük el a résztvevőknek.

Ezután írd meg pár sorban, hogy te miért szeretnél résztvenni, és mi motivál leginkább arra, hogy megismerkedj a kamionos szakmával. A résztvevők közül a megfogalmazott pár soros levél alapján és a beküldés időpontja szerinti sorrendben választjuk ki a meghívottakat.

Regisztrálj a nyíltnapra


A regisztrációhoz töltsd ki kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat, és írj egy pár soros bemutatkozást. A kitöltés után emailben értesítést kapsz, ha jelentkezésed elfogadott, és meghívót is küldünk neked.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A regisztrációt követő 24 órában email értesítést küldünk, amiben leírjuk a részvétel további feltételeit.

Várjuk jelentkezésed, vegyél részt te is nyíltnapunkon


A jelentkezők közül időrendben, és üzenetben küldött motivációs levelük alapján választjuk ki a meghívottakat.

A nyílt napon maximum 20 résztvevőt tudunk vendégül látni.

A résztvevők kísérőt hozhatnak magukkal, aki lehet valamelyik szülő, vagy rokon.

A telephelyre belépéshez meghívóra van szükség, amit a jelentkezők emailben kapnak meg.

A belépéskor a portán regisztrációra van szükség, és az általános szabályzat betartásának elfogadására.

Lehetőség van ételt és italt behozni, de üdítőket és ropogtatni valót biztosítunk a rendezvény alatt.

Üzleti megkeresése van? A kapcsolatfelvétel leggyorsabb módja, az üzenetküldés!