Családi vállalatként az elmúlt 30 éves időszakra visszatekintve, szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy immáron négy különböző telephelyünkön, Magyarország és az Európai Únió úthálózatain közlekedve összesen 671 kollégánkkal dolgozunk együtt a vezető logisztikai színvonalhoz szükséges feladatok közös teljesítésén. Nagyra értékeljük tehergépjármű vezető kollégáink kemény munkáját. Ugyanis Ők azok, akik biztonságban szállítják a nemzetgazdaságok mozgásban tartásához szükséges árukat. Nem a legkönnyebb, de az egyik legfontosabb feladatot választották maguknak. Mert nélkülük semmi sem mozdul. Összesen megközelítőleg ...

671ELÉGEDETT MUNKATÁRS

46.000DB TELJESÍTETT FUVAR

47.000DB SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI FELADAT

Nagyra értékeljük buszvezető kollégáink kemény munkáját. Az utasok kényelme és biztonsága az elsődleges számukra, ami rendkívül felelősségteljes feladat, de a nehézségek között is helyt állva biztosították idén 9210 ember mindennapi közlekedését, és összesen 3883671 kilométert tettek meg.

9210EMBER MUNKÁBA JUTÁSA

3883671MEGTETT KILOMÉTER

Külön köszönjük még idei munkájukat a Horváth Rudolf Alapítvány dolgozóinak és kurátorainak, akikre minden hátrányos helyzetbe került rászoruló számíthatott, és áldozatosan keresték a megoldást és nyújtottak anyagi támogatást összesen 4.4 millió forint értékben.

4.423000FORINT

Nagyra értékeljük a logisztikáinkon dolgozó kollégáink kemény munkáját. A gyakran hatalmas mennyiségű és sűrűn beérkező rakományok precíz átvizsgálása és adminisztrálása illetve szigorú rakodási utasítások teljesítése nehéz terhet jelent, ami idén összesen 9245 kamion rakodását és 1.227.989 paletta árut jelentett.

9245KAMION RAKODÁS

1.227989PAL

Az infrastruktúrafejlesztés nem csupán egy lépés, hanem az egész logisztikai folyamat kulcsa.

-R9-R10 PROJEKT-

Ezek a fejlesztések lehetővé teszik számunkra, hogy tovább erősítsük elkötelezettségünket a partnereink iránt, és rugalmasan reagáljunk a piac változásaira. 

Logisztikai szolgáltatásunk részletei
-

Hálásak vagyunk partnereinknek....

hogy bizalmat szavaztak nekünk. Cégünk elkötelezett az értékteremtés mellett, és szorgalmazza a kemény munkát, kitartást és céltudatosságot. Célunk a hosszútávon fenntartható és hatékony működés, mellyel partnereink és kollégáink számára is kiemelkedő értéket teremtünk..

A megbízhatóság és stabilitás fontos értékek számunkra, és azt szeretnénk biztosítani, hogy hosszútávon kiszámítható módon szolgálhassuk továbbra is partnereink érdekeit és fuvarozási, logisztikai illetve személyszállítási igényeik teljesítését kifogástalan minőségben.

Ezúton kívánunk minden kollégánknak és partnerünknek békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet!

Horváth Rudolf & Horváthné Pók Erika