Gépkocsik (személyautók, tehergépkocsik, buszok) külső tisztítására, kézi mosására keresünk kollégákat. Előnyt jelent az autókozmetikában való jártasság. Mosónkban minden a munkához szükséges eszköz biztosított!

Munkavégzés helye:

Jelentkezz és légy kollégánk stabil hátterű, megbízható, magyar családi vállalatunknál. Nálunk hosszútávú munkahelyet találsz magadnak kulturált munkakörülmények között.

 

Jelentkezés feltételei:


  • Legalább általános iskolai végzettség
  • Szakmai tapasztalat /Előny/
  • Kétműszakos munkarend vállalása

 

Amit a munkádért cserébe adunk:


  • Biztos hátterű családi cég
  • Bejelentett munkahely
  • Segítőkész közösség
  • Kulturált munkakörülmények
  • Jól felszerelt műhely, munkaruha

 

Jelentkezéshez töltsd ki a lap alján található űrlapot adataiddal, vagy küld önéletrajzodat a címre!


Jelentkezés menete:


Az alábbi jelentkezési űrlapon lehetőség van a kapcsolat felvételhez szükséges adatok megadására és a jelentkezés beküldésére

A beküldést követő 5 munkanapban telefonhívásban kapsz visszajelzést és további információkat továbbá időpontot egyeztetünk a személyes interjúd lebonyolítására.

A személyes interjún felteheted a kérdéseidet és bővebb betekintést nyerhetsz a vállalat működésébe és tájékoztatást kapsz a munka részleteiről.

Amennyiben megbizonyosodtál arról, hogy megfelelő számodra a munkahely, és meglévő szakképzettségeid és tapasztalataid alapján alkalmas vagy a munkára, úgy egyeztetjük a kezdés időpontját és a részedről bemutatni szükséges dokumentumok listáját.

Belépéskor kollégáink adnak részletes tájékoztatást feladataiddal és teendőiddel kapcsolatban, és minden szükséges információt megkapsz amire szükséged van a gépkocsival, adminisztrációval, egyéb munkát érintő technikai berendezéssel kapcsolatban.

Állásjelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Engedélyezett fájl típusok: pdf, jpg, jpeg, png, word, docx., Max. file size: 10 MB.
Kérjük csatolja be önéletrajzát, vagy motivációs levelét!
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.