KONYHAI KISEGÍTŐ [HATVAN]

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI


-Minimum általános iskolai végzettség-
-Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat-

AMIT A MUNKÁDÉRT CSERÉBE ADUNK


-Biztos hátterű családi cég-

-Bejelentett munkahely-

-Segítőkész közösség-

-Kulturált munkakörülmények-

MUNKAVÉGZÉS HELYE


Hatvan– Horváth Rudolf Logisztikai Park
Megtekintés a térképen: https://maps.app.goo.gl/g53WEEmdbHNwVso39

Konyhai kisegítő


Tapasztalat

Ha tapasztalatod van konyhai munkakörben, akkor jelentkezz hozzánk!

Dolgozók

670+ fő elégedett munkavállaló

Munkakör

Azonnali kezdéssel gyakorlattal és szakirányú végzettséggel rendelkező konyhai kisegítő és pultos munkatársat keresünk aki telephelyi éttermünk üzemeltetésében segédkezik. Feladatok a vendégek kiszolgálása és kasszázás, árufeltöltés, az alapanyagok kezelése, a főszakács munkájának elősegítése és a konyha, étterem rendezetten tartása.

Jelentkezz és légy kollégánk stabil hátterű, megbízható, magyar családi vállalatunknál. Hosszútávú munkahelyet találsz magadnak kulturált és tiszta munkakörülmények között, ha önálló, szorgalmas és precíz vagy.

Jelentkezz és légy kollégánk stabil hátterű, megbízható, magyar családi vállalatunknál. Hosszútávú munkahelyet találsz magadnak kulturált és tiszta munkakörülmények között, és önálló, szorgalmas és precíz munkavégzésedért cserébe kiemelkedő bérezést ajánlunk.

Csatlakozz Magyarország meghatározó és dinamikusan fejlődő vállalatának kollégái közé!

Az alábbi űrlap adataiddal való kitöltésével jelentkezhetsz.

Önéletrajz csatolása kötelező!

Várjuk jelentkezésed!

Jelentkezés menete


Az alábbi jelentkezési űrlapon lehetőség van a kapcsolat felvételhez szükséges adatok megadására és a jelentkezés beküldésére

A beküldést követő 5 munkanapban telefonhívásban kapsz visszajelzést és további információkat továbbá időpontot egyeztetünk a személyes interjúd lebonyolítására.

A személyes interjún felteheted a kérdéseidet és bővebb betekintést nyerhetsz a vállalat működésébe és tájékoztatást kapsz a munka részleteiről.

Amennyiben megbizonyosodtál arról, hogy megfelelő számodra a munkahely, és meglévő szakképzettségeid és tapasztalataid alapján alkalmas vagy a munkára, úgy egyeztetjük a kezdés időpontját és a részedről bemutatni szükséges dokumentumok listáját.

Belépéskor kollégáink adnak részletes tájékoztatást feladataiddal és teendőiddel kapcsolatban, és minden szükséges információt megkapsz amire szükséged van a gépkocsival, adminisztrációval, egyéb munkát érintő technikai berendezéssel kapcsolatban.

Állásjelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Engedélyezett fájl típusok: pdf, jpg, jpeg, png, word, docx., Max. file size: 10 MB.
Kérjük csatolja be önéletrajzát, vagy motivációs levelét!
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.