Kutyatréner [HATVAN]

A HRI szánhúzók kennel munkatársat keres!Magas színvonalú, igényes, családias hangulatú kutyakennelünk helyszínére munkatársakat keresünk.Kutyaszerető, több kutya együtt tartásában tapasztalt jelentkezőket várunk, akik munkájára és környezetére igényes, nem riad vissza, hogy takarítani kell a kutyák után, s szeretné idejét kutyákkal tölteni.Nálunk a kutyák együtt vannak, szabadon mozognak, ezért nagyon fontos a kutyákkal való tapasztalat, hozzáértő kezelésük.Ismerni kell a kutyák viselkedését, kommunikációs jelzéseiket, ezért a tapasztalat, kutyás előélet ajánlott.Megbízható, felelősségteljes, kedves és szorgalmas munkatársakat keresünk, hosszútávra!

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI


-Kutyaszerető-

-Több kutya együtt tartásában tapasztalat-

-Munkájára és környezetére igényes munkavállaló-

-Ismerni kell a kutyák viselkedését, kommunikációs jelzéseiket, ezért a tapasztalat, kutyás előélet ajánlott.-

AMIT A MUNKÁDÉRT CSERÉBE ADUNK


-Biztos hátterű családi cég-

-Bejelentett munkahely-

-Segítőkész közösség-

-Kulturált munkakörülmények-

MUNKAVÉGZÉS HELYE


HATVAN – Horváth Rudolf Logisztikai Park

Kutyatréner [HATVAN]


Tapasztalat

Nálunk a kutyák együtt vannak, szabadon mozognak, ezért nagyon fontos a kutyákkal való tapasztalat, hozzáértő kezelésük.

Dolgozók

670+ fő elégedett munkavállaló

Jelentkezz és légy kollégánk stabil hátterű, megbízható, magyar családi vállalatunknál. Hosszútávú munkahelyet találsz magadnak kulturált és tiszta munkakörülmények között, és önálló, szorgalmas és precíz munkavégzésedért cserébe kiemelkedő bérezést ajánlunk.

Csatlakozz Magyarország meghatározó és dinamikusan fejlődő vállalatának kollégái közé!

Az alábbi űrlap adataiddal való kitöltésével jelentkezhetsz.
Fényképes önéletrajz csatolása kötelező!

Várjuk jelentkezésed!

Jelentkezés menete


Az alábbi jelentkezési űrlapon lehetőség van a kapcsolat felvételhez szükséges adatok megadására és a jelentkezés beküldésére

A beküldést követő 5 munkanapban telefonhívásban kapsz visszajelzést és további információkat továbbá időpontot egyeztetünk a személyes interjúd lebonyolítására.

A személyes interjún felteheted a kérdéseidet és bővebb betekintést nyerhetsz a vállalat működésébe és tájékoztatást kapsz a munka részleteiről.

Amennyiben megbizonyosodtál arról, hogy megfelelő számodra a munkahely, és meglévő szakképzettségeid és tapasztalataid alapján alkalmas vagy a munkára, úgy egyeztetjük a kezdés időpontját és a részedről bemutatni szükséges dokumentumok listáját.

Belépéskor kollégáink adnak részletes tájékoztatást feladataiddal és teendőiddel kapcsolatban, és minden szükséges információt megkapsz amire szükséged van a gépkocsival, adminisztrációval, egyéb munkát érintő technikai berendezéssel kapcsolatban.

Állásjelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Engedélyezett fájl típusok: pdf, jpg, jpeg, png, word, docx., Max. file size: 10 MB.
Kérjük csatolja be önéletrajzát, vagy motivációs levelét!
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.