Azonnali kezdéssel gyakorlattal rendelkező takarítónő munkatársat keresünk aki telephelyünkön az általános tisztaságot és rendezett környezetet fenntartja. Feladatok a helyiségek napi szintű takarítása, portalanítás, felmosás, szemétgyűjtés, és virággondozás.

Jelentkezz és légy kollégánk stabil hátterű, megbízható, magyar családi vállalatunknál. Hosszútávú munkahelyet találsz magadnak kulturált és tiszta munkakörülmények között, ha önálló, szorgalmas és precíz vagy.

Ha tapasztalatod van takarítónőként, akkor jelentkezz hozzánk!

Munkavégzés helye:

  • 3000 Hatvan, Robert Bosch út 3.
  • Biztos hátterű családi cég
  • Bejelentett munkahely
  • Kiszámítható munkakör
  • Segítőkész kollégák

Jelentkezés feltételei


  • Általános iskolai végzettség
  • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
  • Két műszak vállalása

Csatlakozz Magyarország meghatározó és dinamikusan fejlődő vállalatának kollégái közé!

Az alábbi űrlap adataiddal való kitöltésével jelentkezhetsz, és az önéletrajz csatolása nem kötelező, de előnyt jelent!

Várjuk jelentkezésed!

Részletek


Meghirdetve:
2022. május 03.

Jelentkezési határidő:
2022. május 22.

Jelentkezés menete:


Az alábbi jelentkezési űrlapon lehetőség van a kapcsolat felvételhez szükséges adatok megadására és a jelentkezés beküldésére

A beküldést követő 5 munkanapban telefonhívásban kapsz visszajelzést és további információkat továbbá időpontot egyeztetünk a személyes interjúd lebonyolítására.

A személyes interjún felteheted a kérdéseidet és bővebb betekintést nyerhetsz a vállalat működésébe és tájékoztatást kapsz a munka részleteiről.

Amennyiben megbizonyosodtál arról, hogy megfelelő számodra a munkahely, és meglévő szakképzettségeid és tapasztalataid alapján alkalmas vagy a munkára, úgy egyeztetjük a kezdés időpontját és a részedről bemutatni szükséges dokumentumok listáját.

Belépéskor kollégáink adnak részletes tájékoztatást feladataiddal és teendőiddel kapcsolatban, és minden szükséges információt megkapsz amire szükséged van a gépkocsival, adminisztrációval, egyéb munkát érintő technikai berendezéssel kapcsolatban.

Állásjelentkezés

Accepted file types: pdf, jpg, jpeg, png, word, docx, Max. file size: 10 MB.
Kérjük csatolja be önéletrajzát, vagy motivációs levelét!
Consent*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.