A Horváth Rudolf Logisztikai Park szintén folyamatosan fejlődik és bővül, a bérelhető területek és az általunk nyújtott szolgáltatások is növekednek.  A helyszín a lehető legideálisabb, az M1 autópálya közvetlenül Hegyeshalmi lehajtója mellett, mind a Szlovák és mind az Ausztriai határtól 10 kilométerre található a csarnok, amelynek alapterülete jelenleg 50.000 négyzetméter.

Logisztikai szolgáltatások:

Rendelkezésre álló kapacitásunkat partnereink figyelmébe ajánljuk. Konkrét szolgáltatásainkról a weboldalunkon található tájékoztatás. Hegyeshalomban elérhetők palettás és tömbös tárolási lehetőségek, és végzünk be és ki tárolást, és készlet kezelést, illetve minden olyan szolgáltatást, ami eddig is elérhető volt nálunk. A szükséges infrastruktúra, eszközpark és emberi erőforrás rendelkezésre áll, hogy vállalatunk biztosítani tudja az elvárt támogató logisztikai hátteret. Részletekkel kapcsolatban keressék bizalommal kollégáinkat.

Bérelhető területek:

Lehetőséget biztosítunk partnereinknek igény esetén az épületben elkülöníthető és teljesen elzárható terület bérlésre saját önálló üzemeltetés mellett. Kialakítható raktározási célt szolgáló vagy gyártó üzem és az ehhez szükséges berendezések számára helyet adó terület is.

Logisztikai szolgáltatásokkal és bérléssel kapcsolatos információk egyaránt megtalálhatók a következő oldalon, érdeklődés esetén lépjen tovább, tudjon meg többet rólunk, és kérjen árajánlatot a beépített üzenetküldő rendszerünkön keresztül!