Nyírbátori Logisztika - Az optimális raktározási és logisztikai megoldások partnere

Nyírbátor Logisztika

Raktárkapacitás

9.000m2

Nyírbátor az ideális raktározási és logisztikai megoldások nevében.
Elérhető közel 9.000 négyzetméteres terület biztosít lehetőséget bérlésre, amely ideális nagyobb tárhelyek, tömbös tárhelyek vagy logisztikai kapacitás igényléséhez.

Elérhető szabad területek bérlésre, vagy logisztikai kapacitás igényléshez

  • Ütemezett kiszolgálás
  •  Átcsomagolás
  •  Cross-docking
  •  Direkt szállítás

Helyszín

Az M3 autópálya közelsége lehetővé teszi a gyors és zavartalan kapcsolatot az ország más területeivel.
Az autópálya könnyen elérhető, és a szállítók számára kedvező feltételeket biztosít a logisztikai műveletekhez. Ez jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez a raktározási és szállítmányozási folyamatok során. A területünk mindössze 11 km-re található az M3 autópálya 255-ös lehajtójától.

Nyírbátori Logisztika megtekintése a térképen:  https://goo.gl/maps/8kHY3qTy3dZKP6e48

A raktározás terén kiváló szakértelemmel rendelkezünk. Teljes körű raktározási szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a komissiózást és a komplex logisztikai folyamatok lebonyolítását is.

Nyírbátor

Vállalati hatékonyság és minőség

Kifinomult rendszereket üzemeltetünk a vállalati folyamataink folyamatos monitorozására és ellenőrzésére, a hatékonyságunkat rendszeresen mérjük és törekszünk a maximum elérésére, hogy a legalacsonyabb költségekkel a legnagyobb eredményt tudjuk felmutatni és a legkedvezőbb áron a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

Ajnálatkérés

Maximális értékteremtés

A minőségre koncentrálunk. Legfontosabb szempont számunkra, hogy pontosan felmérjük a partnerünk igényeit, és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, ahol és amikor az elvárt és szükséges, és amivel a legnagyobb értéket tudjuk nyújtani. Magunk részéről a szükséges áldozatot és befektetést hajlandók vagyunk meghozni, és vállalatunk fejlődése során ezt korábban is folyamatosan megtettük.

Ajnálatkérés
Nyírbátor
Nyírbátor

Egyéni igények megoldása

Igény esetén a szükséges átalakításokat megtesszük, vagyis a bérelt területet elzárjuk, elkerítjük, a szociális helyiségeket biztosítjuk. Lehetőség van a csarnokot teljesen üresen vagy berendezett állapotban is bérbe venni, vagyis raktári felszereléseket, polcokat, és iroda kialakításához bútorokat is biztosítunk. Igyekszünk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat a partner igényei szerint átrendezni, hogy kényelmesen, az ideális feltételekkel üzemelhessen csarnokunkban.

Ajnálatkérés

További telephelyeink

Lépjen tovább és tudjon meg többet vállalatunkról és telephelyeinkről


Üzleti kapcsolat

Üzleti megkeresés

Ajánlatkérés

Személyreszabott ajánlatkérés

Hatvan

Logisztikai központ.

Hegyeshalom

Logisztikai központ.

Gyöngyös

Logisztikai központ.