2006 júliusától cégünk megbecsült alkalmazottja

A Horváth Rudolf Intertransport Kft. csapatának minden tagja különleges, de vannak, akik kiemelkednek a rendkívüliséggel.

Sztrik János, aki 2006 óta vezeti hűségesen a cég kamionjait, nem csupán egy sofőr a sok közül. Története inspiráló példája annak, hogyan válhat valaki a hivatása mesterevé.

Több mint 2,5 millióbalesetmentes kilométer

János útja a Horváth Rudolf Intertransport Kft-nél 2006. július 14-én kezdődött, és azóta több mint 2,5 millió balesetmentes kilométert tett meg. 2017 óta, a mostanáig eltelt idő alatt, 1 millió 3000 kilométer került bele kamionjába, mindezt olyan precizitással és odafigyeléssel, amely minden elismerést megérdemel.

2017 óta egy kamionnal

A napokban János egy új Scania kamion kulcsát vehette át, ami nem csak a cégünk, de a saját elhivatottságának és professzionalizmusának is elismerése.

Aki szereti a munkáját, az abban nem csak jó, hanem kiváló. János története ezt példázza minden kilométeren, amit megtett.

1.003000MEGTETT KILOMÉTER

A szenvedély útja: Egy kamionos elismerése

Egy kis faluban, ahol az Ifák robogtak az utakon, már 7 éves korában tudta, hogy a sofőrök világa az, ahová tartozik. Azok a korai évek, amikor áhítattal figyelte a nehéz járművek minden mozdulatát, meghatározták János útját. Már gyermekként eldöntötte, hogy ha felnő, ő is a volán mögé ül, hogy részese lehessen annak a szabadságnak és kalandnak, amit a kamionozás ígért.

A cégünk büszke rá, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk együtt, mint János. Az ő szenvedélye és hivatástudata mutatja meg, hogy aki igazán szereti és tiszteli a munkáját, az képes a legmagasabb szinten teljesíteni. Az új Scania kamion átadása csupán egy állomás ezen az úton, de minden bizonnyal nem az utolsó.