Az elmúlt időszakban kevés lehetőségünk akadt arra, hogy közösségi eseményt szervezzünk leginkább a Covid járvány szigorú korlátozásai miatt. Idejét láttuk viszont annak, hogy megszervezzük a lehetőségét annak, hogy kollégáink kötetlenül tölthessenek együtt egy délutánt.

A legtöbben a Hatvani és Gyöngyösi telephelyről érkeztek, de a rendezvény látogatása a Nyírbátori és Hegyeshalmi logisztikai központokban is meghirdetésre került, a távolság miatt azonban megértjük, egy röpke délután kedvéért nem volt mindenkinek lehetősége elutazni hozzánk.

A találkozó lebonyolításához a Mátrafüredi Avar Hotelben biztosított volt az étel, az ital és a muzsika, illetve a bowling pályán és a csocsó aszalnál is lehetőség adódott a kikapcsolódásra. A napozni vágyók kényelmes kanapékon helyezkedhettek el, és a lehullott pár csepp eső után lehűlt levegőn folytathatták a beszélgetést.

A szervezésben közre játszó és az eseményen szintén résztvevő Horváth Rudolf és Horváthné Pók Erika ügyvezető igazgatók egyhangúan elmondták, hogy a céljuk, hogy hosszútávon sikeres csapatot alkossunk együtt.

A megjelent kollégákat Simonyai Ambrus értékesítési vezető egy rövid beszéddel köszöntötte, majd Horváth Rudolf vette át a szót és elmondta, hogy hálás azoknak akik eljöttek, és hozzájárultak a közösen töltött délután hangulatához, illetve a helyszínről üdvözölte a vállalat közel összesen 800 kollégáját.

Az összefogás és csapatmunka kiemelt fontosságú a vállalatunknál. Az erős csapat tesz minket kiemelkedővé és hatékonnyá. A rendszeres és kommunikáció elengedhetetlen a munkafolyamatok precíz végrehajtása érdekében. Az összetartó csapat ismérve, hogy közvetlenek egymással, őszinték és támogató környezetet hoznak létre, minden tényezőt kizárnak, ami az információ áramlásnak gátat szabhat. Tudják, hogy csak az jelent számukra igazán problémát, ha valamiről kevés információval rendelkeznek. Rendszeresen egyeztetnek, és a közös munkában egymást segítik.

Családi vállalatként, a környezet, a hangulat és a kommunikációs folyamatok a közvetlen kapcsolatokra alapszik. Igaz, már 800 kollégánk dolgozik 4 különböző telephelyen és sofőrjeink több mint 300 járművel járják az utakat, de ez mégsem olyan nagy szám, hogy ne legyen meg a lehetősége, hogy megismerjük és többet megtudjunk egymásról, és ezen ismeretek birtokában a kommunikációs folyamatok hatékonyságát kiemelkedő szinten tartsuk. Azt szeretjük látni, ha a kollégák bizalommal fordulnak egymás felé és megértéssel, illetve egymást segíteni tudják a közösség és az egyén fejlődése érdekében, ami hosszútávon felbecsülhetetlen értéket jelent közösségünk számára.

Az utóbbi időszakban több akadálya volt a most megrendezetthez hasonló közösségi események szervezésének, de természetesen a jövőben, amikor alkalom és lehetőség adódik rá, továbbra is elkötelezettek vagyunk a kollégák összetartását erősítő rendezvények megszervezése mellett.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és a közösséget erősítette. Nagyon reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, és a legközelebbi alkalommal is számíthatunk rátok! Legközelebb várunk mindenkit, aki ezúttal nem tudott eljönni!