Üzenetét megkaptuk

Üzenetének továbbítása sikeres volt, erről visszaigazolást küldünk megadott email címére!

Köszönjük szépen kapcsolatfelvételét!


  • A beérkezett üzenete iktatásra kerül
  • Kézbesítjük megkeresését az ügyében eljáró osztályunkhoz
  • Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot amennyiben felkeltette érdeklődésünket

Igyekszünk a megkeresésére a lehető legrövidebb időn belül reagálni.

Az átlagos válaszadási idő 24 óra.

Az adatainak kezelését szigorú szabályok alapján végezzük, további információt ide kattintva kaphat: Adatvédelem

Vállalati kultúra:


Már a kezdetektől a legfontosabb értékteremtő tevékenységnek a kemény és szorgalmas munkát tartottuk. Az alapvető társadalmi normáknak és értékrendnek megfelelve becsületesen, kitartóan, céltudatosan és aktívan tennünk kell és teszünk azért, hogy hasznos szolgáltatásokat nyújtsunk, amivel értéket állítunk elő és amivel legjobban szolgáljuk partnereinket. Azt várjuk el magunktól és kollégáinktól, hogy a közös érdekeink szolgálatában a képességeik és tudásuk hatékony kihasználásával végezzék el feladataikat és kreatív és kritikus szemlélettel vizsgálják az előttünk álló lehetőségeket.

Olyan szabályokat alkotunk és olyan környezetet teremtünk, amelyek lehetővé teszik a kiemelkedő teljesítmény és újdonságnak számító ötletek támogatását és érvényesülését. Célunk a hosszútávon fenntartható és hatékony működés, ami biztosítja partnereink számára az elvárt minőségű szolgáltatást és kollégáink számára a biztos hátteret, stabil munkahelyet.

Rólunk

Gyakran ismételt kérdések:


Az üzenetét kollégánk iktatja, és a megkeresését az ügyében eljáró osztálynak továbbítja.

A megkeresés jellege alapján a válaszadás emailben vagy telefonon is történhet. Igyekszünk ügyfeleinkkel a leghatékonyabban és leggyorsabban kommunikálni, hogy a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk.

A megkeresés jellegétől függően változó lehet a válaszadási idő, de átlagosan 24 órán belül minden üzenetre reagálunk.

Amennyiben nem kapott választ üzenetére, úgy a visszaigazoló emailben található elérhetőségen érdeklődhet. További kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat a weboldalunkon talál, központi email címünk pedig a .

Szolgáltatások

Ismerjen meg minket

Nemzetközileg ismert Magyar Családi vállalkozás a fuvarozás és logisztika élvonalában. Ami különlegessé tesz minket az az elkötelezettségünk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk partnereink, kollégáink és családjaik életére. Mi értjük azt, hogy a siker nem csak a termékek szállításáról szól, hanem a kapcsolatok kiépítéséről, valamint a növekedési és fejlődési lehetőségek megteremtéséről is.

Lépjen vissza a főoldalra


Horváth Rudolf Alapítvány

Tudjon meg többet alapítványunkról

Az alapítvány célje a szociális támogatás, segítségnyújtás a rászorulók, hátrányos helyzetben lévők részére szociálisan nehéz helyzetbe került munkavállalók és családtagjainak, illetve rokkant és öregségi nyugdíjban részesülők segítése.


Alapítvány