HATVAN LOGISZTIKA

Széleskörű logisztikai szolgáltatások  a legkülönbözőbb igényeknek megfelelve!


Központi iroda és logisztikai központ kiemelkedő ipari környezetben


  • Ügyvezetés
  • Menedzsment
  • Vezénylés
  • Központi raktár

Központi irodánk az ország egyik meghatározó és prominens ipari parkjában található. A könnyen megközelíthető telephelyünk és logisztikai központunk közvetlenül

Helyszín


Központi irodánk az ország egyik meghatározó és prominens ipari parkjában található. A könnyen megközelíthető telephelyünk és logisztikai központunk közvetlenül az M3 autópálya mellett helyezkedik el.

Megtekintés a térképen: https://goo.gl/maps/8kHY3qTy3dZKP6e48

Vezetőség és menedzsment


Központi irodánk ad helyet a vállalat ügyvezető igazgatói és a menedzsment csapat számára, továbbá az értékesítés, vezénylés, munkaügy, számlázás, pénzügyi és informatikai osztályok is szintén itt érhetők el.

A modern irodahelyiségek és tárgyalók a hatékony munkát garantálják, a saját étterem és közösségi tér pedig a kényelmet szolgálja.

Kollégáink szenvedélyes és keményen dolgozó egyének, és biztosítjuk Önnek, hogy együttműködésünk sikerét szakmai tudásuk garantálja. A logisztika terén szerzett tapasztalatunk segít a leginkább abban, hogy a leghatékonyabb módon támogassuk az Ön vállalkozásának fejlődését. Nap mint nap fejlődünk és tanulunk az új technológiákból, amelyekből Ön is profitálhat velünk együtt. Csatlakozzon hozzánk és legyen a következő partnerünk!

Logisztikai központ


Csarnokaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy azokat külső üzemeltetésre bérbe vehesse bármely partnerünk. Ezen belül a csarnok elláthat logisztikai feladatokat és raktározási célt szolgálhat, vagy ipari gyártó üzem kialakítása is valósult már meg csarnokaink területén. A felhasználási mód, habár eltérő, a bérlő bennünk gondos gazdát talál, a megállapodás feltételeitől függően gondoskodunk az időszakos épülettel kapcsolatos karbantartási feladatokról, a biztonsági szolgálatot és az értékek védelmével kapcsolatos feltételeket biztosítunk, és a környezetet rendben és ápoltan tartjuk. Így a bérelt csarnokban valóban csak az abban berendezkedett célnak megfelelő tevékenységre szükséges koncentrálni.

Igény esetén a szükséges átalakításokat megtesszük, vagyis a bérelt területet elzárjuk, elkerítjük, a szociális helyiségeket biztosítjuk. Lehetőség van a csarnokot teljesen üresen vagy berendezett állapotban is bérbe venni, vagyis raktári felszereléseket, polcokat, és iroda kialakításához bútorokat is biztosítunk. Igyekszünk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat a partner igényei szerint átrendezni, hogy kényelmesen, az ideális feltételekkel üzemelhessen csarnokunkban.

Fuvarozás és személyszállítás


A központi irodánkban zajlik a fuvarozási és személyszállítási folyamatok adminisztratív lebonyolítása. Kollégáink fogadják a beérkező megkereséseket akár meglévő, vagy új partnereinktől, és árajánlatokat készítenek, egyeztetéseket folytatnak le, a fuvarozási üzletághoz kapcsolódó összes folyamatot lebonyolítják és ellenőrzik. A gondtalan munkáról kifinomult informatikai rendszer gondoskodik, és minden elektronikus módon kerül feldolgozásra, tárolásra és továbbításra.

A telephelyünk ad lehetőséget továbbá a tehergépjármű és autóbusz flottánk parkoltatására, leginkább a tartalék autóink és a váltott műszakban üzemelő járművek találhatók meg a három logisztikai épület között elnyúló erre a célra kijelölt területen. A rendszeres karbantartásokat a saját javító műhelyünkben végezzük, a kollégáink három műszakban végzik munkájukat, és a szervízelésen kívül a járművek mosását és tisztítását is lebonyolítják.

Csapatunk


Családi vállalkozásként rendkívüli összhang jellemzi a közös munkát. A komplex megoldásokban hiszünk, és a közösség erejében, ezért a hosszú évek alatt rendkívül összetartó csapatot alakítottunk ki, akik képesek együtt a legbonyolultabb problémákat is leküzdeni. Szakértelmünket és tudásunkat ötvözve annak szenteljük munkánkat és időnket, hogy partnereinket szolgáljuk és a lehető legtöbb felmerülő kérdésre tudjunk válasszal és megoldással szolgálni a logisztika és szállítmányozás területén.

Kifinomult rendszereket üzemeltetünk a vállalati folyamataink folyamatos monitorozására és ellenőrzésére, a hatékonyságunkat rendszeresen mérjük és törekszünk a maximum elérésére, hogy a legalacsonyabb költségekkel a legnagyobb eredményt tudjuk felmutatni és a legkedvezőbb áron a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

A minőségre koncentrálunk. Legfontosabb szempont számunkra, hogy pontosan felmérjük a partnerünk igényeit, és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, ahol és amikor az elvárt és szükséges, és amivel a legnagyobb értéket tudjuk nyújtani. Magunk részéről a szükséges áldozatot és befektetést hajlandók vagyunk meghozni, és vállalatunk fejlődése során ezt korábban is folyamatosan megtettük,

A mérhetetlen empátia és együttműködési készség, amit kollégáink tanúsítanak az együttműködések során az felbecsülhetetlen érték, és mindannyian tudjuk, hogy megértőnek és előrelátónak kell lennünk egy sikeres üzleti kapcsolat kialakítása és hosszútávú fenntartása érdekében.

Lépjen tovább és tudjon meg többet vállalatunkról és telephelyeinkről: