Nagyon boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánunk önnek és kedves családjának!

Az évnek ennek időszaka a békéről, a szeretetről és a háláról szól. Megemlékezünk mindarról a jóról, ami eddig történt velünk, és várakozással tekintünk a jövőbe. A boldog pillanok és a szomorúak is mind tanítanak nekünk valamit, és gyakran azt, hogy az összetartozás és a család a legfontosabb dolgok a világon. Tisztelettel tekintünk azokra, akik egész évben kitartóan dolgoztak a kihívásokkal megküzdve azon, hogy a saját családjuk számára teremtsenek értéket és boldogságot, és azon is, hogy olyan közösséget formáljunk, ahol az egymás kölcsönös tisztelete, az összetartás, és a csapatmunka képzi a legfontosabb értékeket.

Szeretnénk pár mondatot szentelni arra, hogy köszönetet mondjunk

Köszönjük minden kollégánknak az egész éves munkáját és hozzájárulását a vállalat működtetéséhez. Családi vállalatként az elmúlt 30 éves időszakra visszatekintve, szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy immáron négy különböző telephelyünkön, Magyarország és az Európai Únió úthálózatain közlekedve összesen 704 kollégánkkal dolgozunk együtt a vezető logisztikai színvonalhoz szükséges feladatok közös teljesítésén.

Nagyra értékeljük tehergépjármű vezető kollégáink kemény munkáját. Ugyanis Ők azok, akik biztonságban szállítják a nemzetgazdaságok mozgásban tartásához szükséges árukat. Nem a legkönnyebb, de az egyik legfontosabb feladatot választották maguknak. Mert nélkülük semmi sem mozdul. Összesen idén 50.177 fuvarfeladatot teljesítettünk és 33.570.100 kilométert tettünk meg szerte Európában.

Nagyra értékeljük buszvezető kollégáink kemény munkáját. Az utasok kényelme és biztonsága az elsődleges számukra, ami rendkívül felelősségteljes feladat, de a nehézségek között is helyt állva biztosították idén a rengeteg munkába járó dolgozó mindennapi közlekedését, és összesen 3.215.180 kilométert tettek meg.

Nagyra értékeljük a logisztikáinkon dolgozó kollégáink kemény munkáját. A gyakran hatalmas mennyiségű és sűrűn beérkező rakományok precíz átvizsgálása és adminisztrálása illetve szigorú rakodási utasítások teljesítése nehéz terhet jelent, ami idén összesen 51.360 kamion fogadását és 1.053.504 paletta áru mozgatását jelentette összesítve a négy telephelyünk logisztikai csarnokaiban.

Nagyra értékeljük a központi irodánkban dolgozó kollégáink kemény munkáját, vagyis köszönjük az adminisztrátoknak, a fuvarszervezőknek, az irányítóknak, az ellenőrőknek, a pénzügyeseknek, bérügyeseknek, a számlázóknak, a könyvelőknek, és informatikusoknak, titkárnőinknek és nem utolsó sorban recepciósunknak az idei évben nyújtott kiemelkedő teljesítményüket.

Nagyra értékeljük a műhelyben és autómosóban dolgozó, a karbantartásért és takarításért, kertészetért felelős, a konyhán dolgozó, a portán és biztonsági szolgálatnál dolgozók, és az infrastruktúránk rendezetten és műszakilag kifogástalanul tartásában szerepet játszó kollégáink kemény munkáját.

Külön köszönjük még idei munkájukat a Horváth Rudolf Alapítvány dolgozóinak és kurátorainak, akikre minden hátrányos helyzetbe került rászoruló számíthatott, és áldozatosan keresték a megoldást és nyújtottak segítséget több mint 20 esetben és biztosították az anyagi támogatást 4 millió forintot meghaladó mértékben.

Hálásak vagyunk partnereinknek a hogy bizalmat szavaztak nekünk

Köszönjük partnereinknek az egész éves együttműködésüket. Bízunk benne, hogy nagyban tudtunk hozzájárulni idén is céljaikhoz és fejlődésükhöz szolgáltatásainkkal. A megbízhatóság és stabilitás fontos értékek számunkra, és azt szeretnénk biztosítani, hogy hosszútávon kiszámítható módon szolgálhassuk továbbra is partnereink érdekeit és fuvarozási, logisztikai illetve személyszállítási igényeik teljesítését kifogástalan megelégedésükre végezzük.

Kíváncsi idén a vállalatunknál történt eseményekre? Híreink nagyvonalakban:

A karácsony a szeretetről és összetartozásről szól, együtt ünnepeltünk kollégáinkkal és családjaikkal

Imádjuk az év ezen időszakát, kitisztítottuk a cipőinket, kidekoráltuk a telephelyünket és feldíszítettük a karácsonyfát. Természetesen mint minden évben így ezúttal is meglátogatott minket a Mikulás és több száz értékes ajándékot hozott el azoknak, akik idén is a jó gyermekek listáján szerepeltek. Kollégáink, családjuk és gyermekeik így ismét jó hangulatban tölthették közösen az évvégét, hangos énekszó és vidám nevetés szűrődött ki a rendezvény helyszínéül szolgáló logisztika épületből. Kicsik és nagyok sorban mutatkozhattak be személyesen a Mikulásnak és súghatták meg neki legféltettebb kívánságaikat, majd vehették át névreszóló ajándékukat, remélhetőleg egy életre szép emléket okozva.

A vállalati karácsonyi ünnepséget rövid videóban mutatjuk be:

Karácsonyi üdvözletünk a Hatvani Telephely dolgozóitól

Szeretnénk a Hatvani Központi Iroda dolgozói nevében a tulajdonos ügyvezetőknek Horváth Rudolfnak és Horváthné Pók Erikának, továbbá minden kollégánk családjának és minden partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni! Mindannyian hálásak vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerű csapat részesei lehetünk, ezért összegyűltünk, hogy közösen küldjük el jókívánságainkat. Természetesen ezután még mindenki visszatért a munkához, és zökkenőmentesen zártuk az év utolsó napjait!

Vállalatunk fejlődésének alapját az értékrendünk adja

Már a kezdetektől a legfontosabb értékteremtő tevékenységnek a kemény és szorgalmas munkát tartottuk. Az alapvető társadalmi normáknak és értékrendnek megfelelve becsületesen, kitartóan, céltudatosan és aktívan tennünk kell és teszünk azért, hogy hasznos szolgáltatásokat nyújtsunk, amivel értéket állítunk elő és amivel legjobban szolgáljuk partnereinket. és Azt várjuk el magunktól és kollégáinktól, hogy a közös érdekeink szolgálatában a képességeik és tudásuk hatékony kihasználásával végezzék el feladataikat és kreatív és kritikus szemlélettel vizsgálják az előttünk álló lehetőségeket. Olyan szabályokat alkotunk és olyan környezetet teremtünk, amelyek lehetővé teszik a kiemelkedő teljesítmény és újdonságnak számító ötletek támogatását és érvényesülését. Célunk a hosszútávon fenntartható és hatékony működés, ami biztosítja partnereink számára az elvárt minőségű szolgáltatást és kollégáink számára a biztos hátteret, stabil munkahelyet.

Ezúton kívánunk minden kollégánknak és partnerünknek békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet!

Horváth Rudolf & Horváthné Pók Erika