Az alábbiakban az aktuálisan meghirdetett állás ajánlataink között böngészhet, és jelentkezését elküldheti az adott munkakör leírásának átolvasása után, a hozzá tartozó kapcsolat felvételi űrlap beküldésével.

Összesen már több mint 650 kollégája van vállalatunknak számtalan különböző beosztásban és munkakörrel, rengetegen találnak nálunk munkát azok, akik dolgozni szeretnének. Legnagyobb értékünknek tekintjük kollégáinkat, akik tudásukkal, munkájukkal, elkötelezettségükkel járulnak hozzá közös sikerünkhöz, és egy hosszú távon fenntartható és biztos munkahelyet teremtenek. Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink véleményére és észrevételeiket, javaslataikat figyelembe véve hozzuk meg a vállalat fejlesztésére irányuló döntéseinket. Hangsúlyt fektetünk a kifogástalan munkakörnyezet megteremtésére, és irodáinkat, járműveinket makulátlanul tisztán tartjuk. A munkavégzéshez szükséges feltételek minőségét rendszeresen vizsgáljuk és folyamatosan javítjuk, a kollégáinkból álló kollektíva általános közérzetét és hangulatát javító intézkedéseket hozunk.

Vállalatunknál a dolgozók tiszta és kulturált munkakörnyezetet találnak, és a régióban kiemelkedő bért és juttatásokat kapnak. Kollégáink iránti felelősségvállalásunk kiterjed a bejárási és egyéb hozzájárulások nyújtására, képzések és tanfolyamok biztosítására, csapatépítő rendezvények lebonyolítására és figyelmet fordítunk az egészség megőrző tevékenységekre is és évente orvosi vizsgálatokon ellenőrizzük munkatársaink egészségét.

Aktuális állás lehetőségek